SEKSUALNO UJEDINJENI

James Bond je biseksualac? U jednoj sceni Javier Baderm miluje Craigova prsa i torzo dok sjede jedan nasuprot drugog

Posljednjih 50 godina James Bond je bio utjelovljenje muškosti, promiskuitetni šarmer koji je svoje tijelo trljao samo od zanosne žene. No scena u posljednjem filmu Skyfall daje malo drugačiji pogled na njegovu seksualnu orjentaciju.

Naime, Daniel Craig u zapletu novog filma glumi s dugokosim negativcem Silvom kojeg utjelovljuje zgodni Javier Bardem. U jednoj sceni Silva 'miluje' Bondova prsa i torzo dok sjede na stolicama jedan nasuprot drugog.

Glumci su jučer na dvije odvojene konferencije raspravljali o spornoj sceni, a Daniel Craig je na to kazao: - Zašto mislite da mi je to prvi put? Ne vidim seksualno podijeljen svijet... Netko je sugerirao da je Silva možda gay. Mislim da bi j...o bilo šta.

O svojoj ulozi Bardem pak misli da je to dio igre, no ne u potpunosti. Objasnio je: - Radilo se o postavljanju Jamesa Bonda u vrlo neugodnu poziciju iz koje se čak ni on ne zna izvući.

Daniel Craig nedavno je kazao kako nema želje vidjeti tajnog agenta s muškarcem, no tko zna što donose budući nastavci filma ili što misle o tome glumci koji će tek glumiti Jamesa Bonda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:40