Regija

(VIDEO) Roberto Soldić odradio otvoreni trening: ‘Ući ću u meč kao uvijek, idem po finiš!‘

Roberto Soldić

 Screenshot (youtube, One Championship)
Hrvatski MMA borac rano u subotu odradit će nastup protiv Zebaztiana Kadestama

Jako malo je preostalo do novog nastupa Roberta Soldića. Ponajbolji hrvatski MMA borac nastupit će u noći s petka na subotu, a bit će to njegov drugi nastup pod okriljem ONE Championship organizacije.

Velika azijska borilačka organizacija održat će svoj prvi event na teritoriju SAD-a, a Soldić je jedan od boraca kojeg su vidjeli kao odličnog kandidata za predstaviti se publici u SAD-u. Roberto je uparen sa švedskim nokauterom Zebaztianom Kadestamom, a obojica su 85 posto svojih pobjeda upisali nokautom. Svi predviđaju odličan meč između Kadestama i Soldića, a jako teško će ta borba doći do sudačke odluke.

Ususret nadolazećem eventu, ONE Championship je održao konferenciju za medije u Denveru, a Soldić se također našao među odabranim borcima koji su izašli pred medijske predstavnike. Nije Roberto dobio puno pitanja, ali je dobio priliku izjasniti se o tome kako zamišlja da će se odvijati njegov meč protiv Kadestama.

‘‘Započet ću borbu kao uvijek, ići ću prema naprijed i pokušat ću nametnuti svoj tempo. Uvijek idem po finiš, a to ću i ostvariti. Siguran sam da ću osvojiti i pojas.‘‘, rekao je Roberto, dok je njegov protivnik imao sličnu najavu.

‘‘On (Soldić) je odličan borac, a ovo je dobra prilika za mene da mu pokažem kako stvari funkcioniraju u ONE-u. Netko će završiti ‘uspavan‘, nije me briga tko. Ja dolazim po dobru borbu, borit ću se jako i pružit ću pravi show.‘‘, dodao je Kadestam.

Nedugo nakon konferencije za medije, ONE je održao i otvoreni trening uoči ONE Fight Night 10 eventa. Naravno da je Demetrious Johnson bio glavna zvijezda otvorenog treninga, jer ipak se radi o daleko najvećem imenu na ovom eventu. ‘‘Mighty Mouse‘‘ borit će se protiv Adriana Moraesa u glavnoj borbi večeri, a lako je moguće da će to biti i oproštajni meč legendarnog Johnsona.

Osim Johnsona, publici je vrlo zanimljiv bio i atraktivni Sage Northcutt, a priliku predstaviti se na velikoj pozornici dobile su i neke azijske zvijezde poput Rodtanga i Stamp Fairtex.

Roberto Soldić na fokuserima je prezentirao nešto od svog arsenala, a nakon što je odradio svoju sekvencu na otvorenom treningu, Soldić je kratko poručio.

‘‘Pokušat ću doći do finiša protiv bivšeg prvaka. Super spreman sam i jako uzbuđen. IDEMO!‘‘, izderao se Soldić u mikrofon neposredno nakon otvorenog treninga.

Snimku kompletne konferencije za medije, kao i otvoreni trening, možete pogledati u videu ispod ovog teksta. Soldićev otvoreni trening možete pogledati od 1:00:15.

Linker
29. svibanj 2024 21:02