BUDUĆNOST RATA

Rusija razvija TAJNO oružje koje ljude pretvara u ZOMBIJE!

Ruski ministar kaže da će uskoro ratovati toplinskim, klimatološkim i geofizičkim oružjem

Ulazimo li u eru fantazmagoričnog oružja koje će utjecati na psihofizičko ponašanje ljudi? Razvija li Rusija novo fantastično psihotrono superoružje, dostojno najekscentričnijih oružja iz “Zvjezdanih staza” ili ”Matrixa”, koje čovjeka može učiniti zombijem ili mu promijeniti svijest! Naime, to futurističko oružje pomoću elektromagnetske radijacije može utjecati na središnji živčani sustav žrtve da ga onesposobi na takav način da postane - živi mrtvac!

Uznemirena javnost

To se uznemireno pita britanski tabloid Mail on Sunday nakon što se na nedavnom sastanku novog ruskog predsjednika Vladimira Putina s ministrom obrane Anatolijem Serdjukovim razgovaralo kako će se u budućnosti razvijati novi tipovi oružja - toplinsko, klimatološko, geofizičko, psihofizičko i gensko!

Opća malaksalost

Sva ta oružja zapravo utječu na ljudsko zdravlje tako da, umjesto da rade “obične krvave” rane ili da čovjek ostane bez nekog organa ili uda, kao do sada u normalnom načinu ratovanja, postižu psihodelični učinak. Doduše, u Moskvi kažu da se razgovaralo na tu temu, ali samo kao pretpostavka, a nisu se radili planovi o razvijanju takvog oružja orvelovske budućnosti.

No, to nije neka novost jer su se sredinom 50-ih godina prošlog stoljeća tijekom hladnog rata i u SSSR-u i u SAD-u obavljala istraživanja i pokusi na stvaranju psihofizičkog oružja, odnosno oružja koje ne bi sadržavalo barut, već tehnologiju koja bi djelovala na čovjekov živčani sustav.

Takvo lasersko, toplinsko i infrazvučno oružje nekada je raspirivalo maštu tek u znanstvenofantastičnim filmovima i stripovima. Tako navodno već postoji strašni “infrazvučni top” koji emitira na visokoj frekvenciji, ali ima apokaliptičan učinak na onoga koga “pogodi”. Naime, netko tko je izložen tom psihofizičkom topu nakon kratkog vremena osjeti da mu temperatura raste, kao da je iz “frižidera ubačen u kipuću vodu”, slijedi malaksalost, a čovjek se nakon toga danima osjeća depresivno.

Zabranjeno oružje

Prema nekim teorijama zavjere, to bi oružje vlasti raznih država upotrebljavale na demonstracijama, a u nekom cyber svijetu mogao bi se emitirati i iz svemira sa satelita! No, prema konvenciji iz 1972. godine zabranjena je izrada i istraživački radovi nad svim toksikološkim, biološko-bakteriološkim i klimatološkim oružjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 22:13