OTOČKI MEDIJI

Superiorna Hrvatska spustila Wales na zemlju, Modrića proglasili igračem utakmice

 Boris Kovacev / CROPIX

Dominantna Hrvatska zadala i treći poraz Walesu u kvalifikacijama za SP 2014., piše "Guardian" u osvrtu na sinoćnju pobjedu hrvatske reprezentacije od 2-0.

Pobjeda koju su zapečatili Mario Mandžukić i Eduardo da Silva pogocima u 27. i 58. minuti "najmanje je što je Hrvatska zaslužila u utakmici u kojoj je bila superiornija cijelo vrijeme". Hrvatska je dominirala u posjedu lopte od početka, dodaje "Guardian".

Nakon euforije izazvane pobjedom nad Škotskom prije mjesec dana velški izbornik Chris Coleman gledao je kako Hrvatska "grubo spušta njegove igrače na zemlju", piše "Indpendent", ističući kako Coleman i dalje vjeruje u mogućnost plasmana na SP 2014..

Wales je sinoć u Osijeku bio nadigran, nadtrčan od suparnika u A skupini koji je i u klasi bio uvjerljivo bolji, ocjenjuje "Independent".

"Independent" i "Daily Mail" ističu kako je Hrvatska izgubila samo jednu od zadnjih 46 natjecateljskih utakmica na svom terenu, a zadnja je bila protiv Engleske 4-1, i sinoć su njeni igrači pokazali zašto je to tako s čak 29 udaraca prema protivničkom golu.

Otočki mediji se slažu da je unatoč lošem terenu Hrvatska dominirala od početka s Lukom Modrićem koji je vukao konce na sredini. Otočki mediji su svi Luku Modrića proglasili najboljim igračem sinoćnje utakmice.

Nade Walesa za plasman na SP 204. doživjele su još jedan udarac nakon sinoćnjeg poraza od Hrvastke, piše "BBC Sports".

Izblijedile nade za plasman na SP 2014, dodaje "Daily Mail".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:37