ODLAZI IZ MÜNCHENA

Marin Tomasov viđen u Maksimiru, hoće li Zadranin iz drugog pokušaja doći u Dinamo?

Nemam komentara... Ma, prvi glas... Evo, iz Njemačke sam tek stigao, ne znam ništa - bila je prva reakcija Marina Tomasova, očito zbunjenog konkretnim pitanjem
 Drago Sopta/CROPIX

Jedan otišao, a jedan bi odmah mogao sletjeti u Dinamo. Tek što je ujutro Mehmed Alispahić raskinuo ugovor s Modrima i zaputio se pream Rijeci, u maksimirskim je hodnicima viđen - Marin Tomasov!

Kao grom iz vedra neba, tko bi se njega sad uopće sjetio? Ljetos je već trenirao s Dinamom, bio praktički novi igrač, predstavljen i na službenoj internetskoj stranici, a onda je odmaglio u München i potpisao ugovor sa Zehcigerima. Razbjesnili su on i njegov agent Reno Sinovčić time Zdravka Mamića, u Dinamu su se nekoliko dana bavili čak i mišlju da se pravno pozabave slučajem, jer Tomasov je već bio potpisao 'nekakav' ugovor s plavima. Ipak, sve je prošlo bez tužbi i odvjetnika tek uz pokoji 'nikad više'. Međutim, pet mjeseci kasnije još je jedno neprijateljstvo okopnilo, Tomasov je došao u Maksimir. Pet mjeseci prekasno ili... Kako smo odavno naviknuli da ništa u našem nogometu nije nemoguće, tako nije nemoguće da Tomasov ipak iz tko zna kojeg pokušaja potpiše za Dinamo.

- Nemam komentara... Ma, prvi glas... Evo, iz Njemačke sam tek stigao, ne znam ništa - bila je prva reakcija Marina Tomasova, očito zbunjenog konkretnim pitanjem.

Konkretnu informaciju teško je saznati, jer Maksimir je postao blindirana utvrda, međutim, nešto se definitivno kuha. Tomasov, očito, u Münchenu nije zaigrao kako su i on i klub očekivali, ubilježio je jesenas 11 utakmica i tri asistencije, s time da je u posljednje vrijeme vrlo malo utakmica započinjao u udarnoj momčadi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:28