SMRT NA CESTI

FOTO Tragedija na A1 kod Jastrebarskog: Zbog naslage snijega auto udario u ogradu, žena ispala sa stražnjeg sjedala i poginula

Jastrebarsko, 091212.Oko 15,20 sati na 23 km autoceste A-1 u smjeru Karlovca doslo do sudara 2 osobna automobila. Jedna osoba je smrtno stradala tako da je ispala sa zadnjeg sjedista Renaulta Megana zegrebackih registracija. Promet je zbog vrsenja ocevida preusmjeren na cvor Jastrebarsko.Na slici: Renault Megan.Foto: Robert Fajt / CROPIX
 Robert Fajt / CROPIX

KARLOVAC - Jedna je osoba poginula u sudaru dva osobna automobila na autocesti Zagreb-Karlovac, kod Jastrebarskog, priopćila je karlovačka Policijska uprava.

Prometna nesreća dogodio se popodne oko 15,20 sati na 23. kilometru autoceste A1, iza čvora Jastrebarsko prema Karlovcu.

Prema informacijama s mjesta nesreće automobil Renault Megane na inače dobro očišćenoj dionici ceste Zagreb - Karlovac naletio je na 100 m dugu naslagu snijega, proklizao te udario u zaštitnu ogradu nakon čega je sa stražnjeg sjedala ispala ženska osoba i na mjestu preminula.

Nakon toga dogodila se još jedna nesreća, između dva osobna vozila koja su se kretala iza Megana i nastojala ga izbječi. U tom sudaru za sada nema informacija o ozlijeđenima.

Od 17:53 je zatvorena dionica autoceste A1 kod Jastrebarskog, u smjeru Karlovca, zbog očevida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:37