KAKVA KOMBINACIJA

FOTO Kelly Brook se uvukla u minijaturni korzet: U njemu će nastupati sa grupom Crazy Horse

Kelly se zapravo pridružila posebno sastavljenoj grupi Crazy Horse koja će nastupiti 1. studenog, a pridružit će joj se još slavnih starleta kao što su Dita Von Teese, Carmen Electra i Pamela Anderson
 Instagram

HOLLYWOOD - Ona je popularna zbog svoje oble figure pa ju je odlučila pokazati pod svjetlima pozornice. Mlada Kelly Brook pridružila se skupini Crazy Horse i uvukla se u sićušni seksi kostim za svoj prvi nastup.

Na sebe je navukla pripijeni crveni korzet, a stražnjica joj je u njemu potpuno otkrivena.Tu je činjenicu odlučila podjeliti s cijelim svijetom pa je tako na Instagramu objavila upravo svoju stražnjicu.

Kelly se zapravo pridružila posebno sastavljenoj grupi Crazy Horse koja će nastupiti 1. studenog, a pridružit će joj se još slavnih starleta kao što su Dita Von Teese, Carmen Electra i Pamela Anderson.

Ova grupa nastupat će samo tjedan dana, ali Kelly je kazala kako je jako uzbuđena i jedva čeka da stane na pozornicu.

'Neki ljudi sanjaju da će dobiti Oscara za glumu. Ovo je moj san. Od kad znam za sebe sanjam da ću s ovim izvrsnim plesačicama stati na pozornicu i izvesti barem jednu točku', kazala je Kelly.

Ova raskošna 32-godišnja brineta nedavno je priznala kako nije uvijek sretna zbog svojih oblina te kako se često ne šminka i ne uređuje.

'Lana Del Rey - ona je prekrasna! Kim Kardashian ima genijalno tijelo. No, ja sam svjesna da sam i ja jednako privlačno, ali jednostavno mi se ne da uvijek izgledati savršeno i biti utegnuta. Bila bi jadna da stalno moram o tome razmišljati pa me često fotografiraju u opuštenim situacijama kada ne izgledam najbolje', kazala je Kelly.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:40