Acutake Extreme - miševi kakve još niste vidjeli

Pinky modela nema, ali vjerujemo da će i cure naći neku boju za sebe

Gotovo smo sigurni da je vaš miš “računalno” sive ili eventualno crne boje. Nije li to krajnje dosadno? Uz dosta muke u dućanima se mogu pronaći miševi nešto veselijih boja, ali Acutake je otišao korak dalje i predstavio miševe u obliku automobila i aviona. Nakon što isprobate ove miševe začudit ćete se kako se netko toga prije nije sjetio.

Extreme Racing

Možda ćete pomisliti da se radi o mišu na kojem je nacrtan auto, ali ne! Prije bismo mogli reći da se radi o autiću koji je preuređen u miša. Autići pršte detaljima i da nemaju žicu koja izlazi iz prednjeg dijela teško bi bilo zaključiti da se radi o računalnom mišu. Koliko je velika razina detalja pokazuje činjenica da čak i farovi svijetle! Tipke su smještene na haubi, a na sredini se nalazi kotačić. Osim što svijetle farovi svijetle i stop svjetla. Opći dojam je zaista sjajan i bez obzira na koji Extreme Racing miš se odlučili s ponosom će stajati na vašem stolu.

U radu su se autići-miševi pokazali pouzdanima i teško je išta pametno reći osim da se radi o normalnim miševima razlučivosti 800 dpi sa tri tipke i kotačićem koje možete spojiti na PS/2 ili USB port računala.

Related content

Extreme Airforce

Kod ovih avion-miševa čak i uz jasno vidljivu žicu nije lako zaključiti da se radi o mišu, a ne o kakvoj igrački. Avioni dolaze u dvije boje, crnoj i bijeloj i doslovce svijetle na sve strane. Tipke su smještene na cockpitu kao i kotačić koji svijetli u plavoj boji (u obje verzije). Sa stražnje strane se nalaze crvena svjetla koja u mraku zaista efektno svijetle. Garantiramo vam da ovaj miš neće proći nezapažen na vašem stolu.

Related content

Sjajan poklon

Cijena miševa je zaista niska. Za 109 kn koliko koštaju teško da ćete ikom kupiti bolji miš ili što je važnije naći neki upotrebljivi poklon koji osoba neće baciti u smeće za dva dana. S obzirom da danas gotovo svi koriste računala, a samim time su im potrebni i miševi idući put kada ste na čudu što nekom kupiti, kupite neki od ovih zabavnih miševa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:24