Mouse Bungee

Zauvijek se riješite problema sa žicom miša

Koliko god se trudili držati red među silnim kablovima koji se nalaze iza PC-a kad-tad zavlada potpuni nered. Jedna od posljedica takve neurednosti je zapinjanje žice od miša koje se uvijek dešava u najgorem trenutku – kada igrate igru i pokušavate nekog ubiti. Žice se lako možete riješiti kupovinom bežičnog miša no pravi gameri kažu da bežični glodavci lagaju (imaju sporiji odziv). Za takve igrače pravo rješenje je Mouse Bungee.

Related content

Blesavo ali korisno

Na prvi pogled Mouse Bungee je krajnje smiješan gadget. Sastavljen je od malo plastike, utega i dva federa. Zadaća Bungeea je da uvijek drži žicu od miša optimalno nategnutom tako da imate dovoljno žice za pune pokrete miša, ali i da žice nema previše, kako ne bi smetala.

Instalacija je krajnje trivijalna. Provučete žicu kroz dva držača i učvrstite ju. Iz prvog pokušaja vjerojatno nećete dobro pogoditi koliko žice vam treba za nesmetan rad, ali to uvijek možete prilagoditi.

Koliko god se koncept ovog gadgeta činio smiješnim moramo priznat da je Bungee izuzetno koristan i svoju funkciju obavlja jako dobro. Radi točno ono što i obećava – drži žicu miša kako vam ne bi smetala. Na dnu se nalaze tri velike gumene nožice tako da sam Bungee nikada neće pobjeći, a i uteg ga čini prilično stabilnim. Opruge uvijek osiguravaju optimalnu napetost žice i zaista više ništa ne možemo reći osim da stvar radi i to zapanjujuće dobro.

Ako vam na stolu vlada nered (a statistički gledano velike su šanse da vlada) Bungee je odlična stvar za vas. Nikada više nećete natezati miša kako bi dobili još koji centimetar žice niti će vam žica miša smetati na stolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:42