5 najboljih iPad igara za 4 igrača

Ljeto je u svom punom jeku i mnogo je ljudi s više slobodnog vremena. Kada odlazak na more ili odmor pokvari loše vrijeme te nas zatvori u sobe, igre su uvijek odličan lijek.

Ukoliko imate veće društvo te uz to i iPad pokraj sebe, bilo bi dobro zaigrati neku zajedničku igru umjesto da se svatko zavuče u svoj tablet ili pametni telefon što je postao sve češći slučaj. Zato vam u nastavku donosimo nekoliko odličnih iPad igara koje istovremeno mogu igrati do 4 igrača na jednom tabletu. Uz ove igre je zabava zajamčena.

Whiskers:

whiskers

U ovoj jednostavnoj besplatnoj igri, svaki igrač upravlja malenom, četvrtastom mačkom. Na dodir kontrole, mačka skreće u desno. Kako skupljate mačju hranu, ona raste i tako postaje prijetnja drugim mačkama. Osim hrane ćete skupljati i nekoliko vrsta bonusa pa će tako vaša mačka moći pucati ili recimo postati brža i opasnija za neprijatelja pri čemu ga može i smanjiti. Nadmetanje traje nekoliko minuta, a pobjednik je mačka koja prva naraste na maksimalnu veličinu te zauzme gotovo čitav zaslona vašeg iPada. Uz zabavan gameplay i komične zvukove, s ovom igrom ne možete pogriješiti.

Curves:

curves-free

Ovu besplatnu igru možda već znate s računala. Svaki igrač upravlja jednom linijom koja neprestano raste, a cilj je izdržati najduže na terenu. Bilo da se zabijete u protivnika ili vlastito tijelo, runda za vas završava dok ostali kupe bodove. Pri tome možete skupljati razne bonuse, a najviše zabave vas očekuje kada promijenite smjer skretanja koji gotovo uvijek iznenadi sve igrače.

Multiponk:

multiponk

Odbijanje loptica je svima poznato, no ovo je uglavnom igra za dva igrača. Sada igra dobiva novu dimenziju, a teren na kojem igrate postaje prava arena. Svaki igrač će morati čuvati svoju stranu na koju loptica ne smije proći, a naravno cilj je “zabiti golove” bilo kojem od protivnika. Možete odabrati kroz nekoliko modova, a očekuje vas više od deset različitih bonusa koju će igru učiniti i više nego zabavnom.

Marble Mixer:

marble-mixer

S ovom igrom se možete vratiti u djetinjstvo te ponovno zaigrati s klikerima, no ovaj puta nećete uprljati hlače dok klečite i ciljate rupu. Kroz nekoliko modova pokažite svoje taktičke vještine, jednostavno izbacite protivničke klikere izvan stola ili izbjegavajte opasno čudovište koje se hrani malenim lopticama. Klikere jednostavno bacate pomoću jednog pokreta prsta, a ukoliko zaigrate igru u četvero, obećan je kaos na malenom polju klikera.

King of Opera:

king-of-opera

Noć opere s ovom igrom postaje pravi sport. Dok jedan tenor pod svjetlom reflektora pokušava otpjevati svoj dio na pozornici, ostali tenori ga moraju izgurati iz arene. Dok vaš tenor pjeva, dobivate bodove, no čim vas netko izgura, on preuzima glavnu riječ. Ovo se ponavlja dok se ne dobije pobjednik, a jednom kada vidite kako je zabavno biti operni pjevač u ovoj igri te čujete kako se tenori glasaju, igru nećete prestati igrati.

Zaista je puno multiplayer igara za iPad pa tako i onih koje podržavaju do 4 igrača. Teško je bilo odabrati samo njih 5 i sigurni smo da smo mnoge odlične igre izostavili. No ako imate neku omiljenu igru za 4 igrača, svakako nam ostavite komentar jer i sami želimo isprobati što više zabavnih naslova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:32