GTA V – Kako ukrasti avion ili tenk

U GTA V stižu nova vozila i oružja već sljedećeg tjedna

Vjerojatno ste već vidjeli kako drugi upravljaju vojnim ili privatnim avionom ili se čak ponosno voze tenkom po ulicama Los Santosa. Ako se i vi želite okušati u pilotiranju ili vidjeti što sve možete s tenkom, a još niste sami pronašli način kako do njih doći, evo male pomoći.

Krađa vojnog aviona:

Za početak trebate otići do Fort Zancudoa s Franklinom te provaliti u bazu koristeći brzi automobil. Ne preporučuje se dolazak s drugim avionom jer će vas vjerojatno istog trena srušiti. Uđite u bazu kroz vrata do kojih možete doći s glavne autoceste, sa zapadne strane mape. Trenutak prije nego dođete do vrata, iskoristite Franklinovu specijalnu mogućnost te usporite vrijeme. Ovo će onemogućiti wanted level da naglo poraste što će vam dati dovoljno vremena da ukradete avion.

Zatim pokušajte ukrasti avion s otvorenim kokpitom unutar ili izvan hangara. Ne preporučuje se pokušaj krađe aviona koji se nalazi na otvorenom.

Krađa privatnog aviona:

Odvezite se do to Los Santos International aerodroma te prođite kroz vrata kako biste došli piste. Ovdje brzo pronađite avion koji možete ukrasti. Jednom kada na ovaj način dođete do piste, vaš wanted level naglo raste što znači da ćete morati biti brzi.

Krađa tenka:

Kao i za krađu vojnog aviona, morat ćete otići do Fort Zancudoa i ponoviti sve opisane korake. Kada uđete u bazu, brzo potražite tenk, popnite se na njega, a zatim ćete morati izbaciti osobu koja se nalazi unutra kako biste ga ukrali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:44