Koje igre kupiti kao poklon za Božić

Na ekranu će se događati ogroman broj stvari

Vrijeme je darivanja. Ako svoje bližnje želite iznenaditi nekom PC igrom, a niste sigurni koju odabrati, donosimo vam popis igara s kojima ne možete pogriješiti. Popis ćemo ograničiti na 10 igara koje smo u zadnje vrijeme imali priliku zaigrati, a ukoliko mislite da smo neku propustili, pozivamo vas da u komentaru ostavite svoje prijedloge. Uz svaku igru smo stavili samo kratki opis, a ukoliko vas zanimaju detalji oko navedene igre, ne zaboravite pročitati recenziju, pogledati više slika ili video iz igre.

Call of Duty: Black Ops

call-of-duty-black-ops_3.jpg
Na ekranu će se događati ogroman broj stvari

Jedna od najpopularnijih FPS igara u zadnje vrijeme. Odlična atmosfera i priča u singleplayeru i još bolja zabava u igri online je ono što najnovija COD igra donosi.

Starcraft 2: Wings of Liberty

starcraft-ii-wings-of-liberty_14.jpg
Čak ni za vrijeme ovih masovki igra ne počne štucati

Nastavak strategije koja je oduševila svijet. Ovaj puta s boljom grafikom i mnogim unaprjeđenjima donosi još veću zabavu, bilo da se radi o prelaženju misija ili o natjecanju u službenim online ligama.

Battlefield: Bad Company 2

battlefield-bad-company-2_18.jpg
Lijep prizor 2

Još jedan odličan FPS koji smo dobili ove godine. Battlefield je jednako poznat serijal kao i Call of Duty i FPS sa kojim ne možete pogriješiti.

The Sims 3: Late Night (ekspanzija)

sims-3-late-night-expansion-pack_2.jpg
Grad iako pust, izgleda jako lijepo

Simulacija života koja je očarala milijune igrača diljem svijeta. Sada s već nekoliko ekspanzija i dodataka pruža mnogo sadržaja za dugu zabavu i upravljanje životima računalnih ljudi.

Civilization V

sid-meiers-civilization-v_1.jpg

Strategija na poteze koja vam u ruke stavlja cijelu naciju kojoj ćete odrediti povijest. Bilo da volite ratovanja ili diplomaciju ,ovo je prava strategija za vas.

Mass Effect 2

mass-effect-2_10.jpg
Dijaloge ponekad možete prekidati na dobar ili loš način

Nastavak odlične svemirske priče postaje još bolji. Preuzmite ulogu Sheparda i upustite se u odlične borbe koje zbog još bolje grafike izgledaju jednostavno odlično.

Mafia 2

mafia-ii_9.jpg
Tommy gun na djelu, o da…

Kako je to biti mafijaš u Americi, najbolje pokazuje ova igra. Odlična priča i atmosfera vas prate tijekom cijele igre, tu je vožnja starim automobilima i izvršavanje raznih zadataka koje samo mafijaši znaju kako napraviti.

Need for Speed:Hot Pursuit

need-for-speed-hot-pursuit_1.jpg
Iako je u pitanju samo vježba, morate postići najbolje vrijeme

Jedan od najpoznatijih serijala utrkivanja je ponovno vratio policiju na ceste. Vožnja bijesnih automobila, bježanje od policije i prekidanje ilegalnih utrka je ono što ova igra odlično radi.

Football Manager 2011

football-manager-2011_6.jpg
Još uvijek najbolji prikaz utakmice

Ukoliko volite i pratite nogomet, ovo je igra koja pruža sve što će vam biti potrebno. Odaberite omiljeni klub i dovedite ga do prvog mjesta na ljestvici ili do osvajanja kupa.

World of Warcraft: Cataclysm

world-of-warcraft-cataclysm_4.jpg

Najpopularniji MMORPG je dobio svoju novu ekspanziju. Iako ludilo zvano WOW traje već godinama, nikada se nije kasno uključiti u cijelu ovu priču, a nova ekspanzija je sasvim odličan izgovor za početak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:08