Cuphead će izgledati poput crtića iz 1930. godine, a bacit će vas u borbu protiv mnogih bossova

Cuphead će izgledati poput crtića iz 1930. godine, a bacit će vas u borbu protiv mnogih bossova

Svako malo, među hrpom novih naslova koji izvlače svaki atom snage iz vašeg hardvera, se pojavi i vrlo zanimljiva igra koja grafički iskače iz spomenutog mnoštva. Takav je definitivno i Cuphead, “run and gun” igra koja izgleda poput crtića iz 1930. godine.

Prema opisu na Studio MDHR-ovim stranicama, Cuphead je klasična igra u kojoj se borite protiv jednog neprijatelja, odnosno bossa, a očekuju se i borbe 2v2 gdje ćete igrati kooperativno s Mughead likom. Osim posebnog izgleda i gameplaya, Cuphead želi biti poseban i po broju bossova u jednoj “run and gun” igri, odnosno želi srušiti dosadašnji rekord od njih 25.

Studio MDHR je zasada objavio samo dva kratka trailera koja možete pogledati u nastavku, a moramo priznati da igra izgleda zanimljivo.

Cuphead se očekuje ove godine za PC, a razvojni tim je rekao da je spreman na izdavanje igre i za druge platforme. Mi bismo svakako voljeli vidjeti igru i na mobilnim uređajima, no zasada se još moramo strpjeti i vidjeti kako će Cuphead izgledati na PC-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:50