Five Nights at Freddy's World izašao ranije nego smo očekivali

Five Nights at Freddy\'s World izašao ranije nego smo očekivali

Da, događaju se i ovakve stvari. Umjesto da se izlazak igre odgodi kako to obično biva, izdavač je odlučio pomaknuti datum izlaska Five Nights at Freddy’s World igre, no unaprijed. To znači da, iako smo igru očekivali tek sljedećeg mjeseca, istu možete zaigrati već sada.

Uz izlazak ovog zanimljivog naslova kojeg možete nabaviti na Steamu, stigao je i kratki opis igre. Prema njemu, u igri vas očekuje 40 igrivih likova, različiti završeci i različite težine igranja, a uz sve to će vas pratiti glazba Leona Riskina.

FNaf World vas vodi u „svijet ispod svjetova“ u kojem je sve naopako, a stvari postaju izobličene i uništene. Vaš je zadatak povesti tim u taj neobični svijet pun čudovišta te ga ponovno vratiti u normalno stanje.

Ovaj spin-off bi trebao biti živahan, pun boja i ne toliko strašan RPG kao što je originalni Five Nights at Freddy’s, no po opisu se ne čini da je to baš tako.

No, svakako pogledajte priloženi trailer koji će vam pokazati kako ova igra izgleda, a za više informacija posjetite službene Steam stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:56