Heroes of the Storm dobiva novog lika – Cho'Galla će kontrolirati dva igrača

World of Warcraft igrači vjerojatno već poznaju dvoglavo čudovište Cho’Gall koje sada stiže i u Heroes of the Storm. Blizzard je tijekom Blizzcona najavio kako je ovaj lik spreman za igru, a bit će poseban iz više razloga.

Za početak, budući da Cho’Gall ima dvije glave, kontrolirat će ga dva igrača istovremeno, no zapravo će ga samo jedan igrač posjedovati.

Posebno je zanimljiv način na koji će biti moguće dobiti novog lika. Svaki posjetitelj Blizzcona te svatko tko je kupio virtualnu kartu će besplatno dobiti ovog lika u igri. On će se zatim viralno širiti kroz igru – ukoliko odigrate dvije igre u kojima sudjeluje novi lik, i vi ćete ga dobiti sasvim besplatno. Ukoliko odigrate četiri igre s Cho’Gallom, dobit ćete i nagradu u zlatnicima (u igri, naravno, ne morate gledati trenutnu vrijednost pravog zlata).

Vijest o novom liku je stigla zajedno s najavom Arena moda. Ovaj mod je namijenjen onima koji brzo žele uskočiti u igru, a izbor heroja će se zato odvijati nasumično, a to uključuje cijelu postavu heroja (čak i onih koje vi osobno nemate). Borbe će se odvijati na malim mapama sa samo jednim zadatkom kako bi borba tekla što brže. Zanimljivo, zar ne?

Detalje očekujemo uskoro, a zasada pogledajte trailere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:35