Kompletno zamućena The Sims 4 igra – borba protiv piratstva ili nešto drugo?

Kompletno zamućena The Sims 4 igra – borba protiv piratstva ili nešto drugo?

Forbes.com je jučer objavio članak u kojem se govori o piratskoj verziji igre The Sims 4. Naime, ukoliko ste instalirali ilegalnu verziju igre, postoji mogućnost da ste dobili zamućeni zaslon, baš onako zamućen kako to izgleda kada se prekrivaju privatni dijelovi golih Simljana. Sa Forbesa kažu da je ovo kreativni način rješavanja piratstva, no čini se da je istina malo drugačija.

The Sims 4 je zamućen zbog par datoteke (TS4.par) koja pokušava ostvariti interakciju sa ts4.exe izvršnom datotekom, no ovo nema veze sa crackom, prenose kolege sa Gamegurua.

Ukoliko vam se dogodi ovaj problem, dovoljno je promijeniti ime par datoteke tako da ono bude jednako kao i izvršna datoteka, odnosno jednako imenu vašeg cracka. Naravno, vama ovo ne treba jer imate originalnu verziju igre te do problema nikada nije niti došlo, zar ne?

Nadamo se da uživate u novim Simsima, a uskoro možete očekivati našu recenziju igre. Dotada pogledajte par minuta gameplaya ukoliko još niste nabavili svoju verziju The Simsa 4.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:45