Bookworm Adventures Volume 2

    AUTOR:
    • Miroslav Džoić

  • OBJAVLJENO:
  • 23.10.2009. u 10:00

Lex je knjiški crv koji se bavi uobičajenim stvarima kojima se bave knjiški crvi, kada jednoga dana likovi iz priča ožive i počnu divljati u Velikoj knjižnici. Lex je jedini koji može pobijediti zle likove i spasiti svijet od potpunog uništenja.

Slovo po slovo

Igra se sastoji od 3 knjige, a svaka od njih ima po 10 poglavlja. U svakom poglavlju morate pobijediti po nekoliko likova iz priča i na kraju Boss-a. Npr. u jednom poglavlju imate 3 praščića i kao Boss vas čeka zločesti vuk. Borite se tako da iz hrpe slova slažete riječi koje daju snagu Lexovim napadima, s tim da što dužu riječ složite to će Lexov napad biti jači. Možete koristiti razne napitke, kojima ćete vraćati energiju Lexu, ojačavati njegove napade, uklanjati razne uroke koje na Lexa bacaju protivnici itd. Kroz avanture ćete spašavati i razne prijatelje koji će vam se pridruživati te ćete moći koristiti njihove sposobnosti u borbi. Nakon svakog poglavlja za nagradu ćete dobiti vrijedan predmet koji ćete također moći koristiti u borbi, a donosit će vam razne prednosti. Uz to, postoje i zabavne mini-igre u kojima možete osvojiti predmete koji će vam dobro doći u vašoj avanturi. Uz avanturu i mini-igre, možete igrati i arenu i beskrajnu borbu.

Simpatično

Bookworm Adventures Volume 2 je uobičajena igra slaganja slova kojoj su dodani RPG elementi te ju tako učinili još zanimljivijom i zabavnijom. Grafika se čini pomalo jeftinom i zastarjelom, ali ipak može proći. Glazba je vesela i ugodna, a Lexov glas nam je bio malo iritantan, no srećom se nije prečesto javljao. Igra je poprilično lagana, ali to nadoknađuje svojom dužinom te vam se lako može dogoditi da provedete sate igrajući “samo još jedno poglavlje”. Ako volite slagati slova u riječi onda je ova simpatična igra svakako za vas.

Izdvajamo