Kung Fu Panda

Panda će vas zasigurno nasmijati

Kung Fu Panda je još jedna u nizu igara koje su rađene prema istoimenom filmu. Rađena na brzinu, s manjim budžetom samo kako bi još više proslavila film. Kung Fu Panda je igra namijenjena najmlađima i obožavateljima filma. Ozbiljniji igrači će ju vjerojatno preskočiti već kada vide naslov dok bi se mlađim igračima baš zbog toga mogla stvarno svidjeti i zabavljati ih satima.

Najbolji borac svih vremena

Kung Fu Panda, Po, je najveći majstor borilačkih vještina u svojoj zemlji. On koristi svoju veličinu i brzinu za napad i nitko mu ne može nauditi. Barem on to misli. Sve neprijatelje koji vas napadaju možete udarati rukama i nogama i koristiti prave Kung Fu poteze kakve zna samo jedna panda. Kako je igra namijenjena najmlađima, borba je vrlo jednostavna. Samo trebate naići na protivnika i početi ga udarati i uživati u pandinim vrhunskim potezima koji često znaju biti i vrlo smiješni. Usput ćete skupljati novčiće i izvršavati razne zadatke koji će biti stavljeni pred vas. Kasnije ćete dobiti priliku kontrolirati i neke druge likove iz priče o pandi. Kung Fu Panda će vas često nasmijati. Otpočetka ćete slušati kako ga komentator hvali i šaljivo pripovijeda, a često ćete vidjeti i što Po misli o sebi – da je najbolji. Osim izvršavanja misija, možete zaigrati i mini-igre u obliku multiplayera za jednim računalom i natjecati se sa prijateljima.

Lijepo i šaljivo

Igra izgleda prilično lijepo. Animacije su vrlo glatke i lijepo izgledaju. Osim toga, igra radi odlično iako ponekad možete očekivati pad sličica u sekundi. Zvuk nam se također svidio, naročito pripovijedanje i glasanje raznih likova u igri. Pandu nije teško kontrolirati iako će vam kontrola zasigurno biti olakšana ukoliko imate priliku koristiti kontroler. Kamera je odlična i lijepo prati cijelu radnju, a uvijek ju možete postaviti onako kako vi to želite i uživati u umijećima jednog Kung fu majstora. Kung Fu Panda je zanimljiva akcijska avantura namijenjena djeci. Ako volite šaljive priče i zvukove, još smješnije poteze koje će vam životinje pokazati, svakako vam preporučamo ovu igru. Ali ukoliko očekujete posebne borbe, sustav kontrola i ozbiljniju igru, slobodno možete preskočiti ovaj naslov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:31