Lady Popular (recenzija)

Lady Popular je igra samo za cure

Igre, koje ne skrivaju da su namijenjene ljepšem spolu zaista rijetko nalazimo. Lady Popular je upravo takva igra – beskompromisno kreirana samo za cure. Oduvijek ste željeli biti model, arhitektica, odvjetnica? Vaša lady može biti sve to i k tome po cijele dane isprobavati odjeću i obuću, bez da se brine za novac i posao.

Sve za cure

Igra je 105% prilagođena curama i sve što se u igri odvija, vezano je uz stvari koje cure vole. Iako je naglasak stavljen na šmnku, odjeću i obuću, nisu zanemarene ni komercijalne komponente poput natjecanja među curama i igranja raznih mini-igara koje igru čine raznolikom i zanimljivom.

Vaša lady dakako mora biti zgodna, ali jednako tako je važno da bude zdrava, sretna, obrazovana, da ima dobar posao i dečka. Sve su to komponente koje čine uspješnu lady i dvajaju je od drugih igračica, kojih već ma nekoliko tisuća.

Kuća iz snova

Kao svaka samostalna dama, i vaša lady treba krov nad glavom. Odaberite kuću u skladu s vašim afinitetima. Kad vam novi dom dosadi ili kad skupite lovu za veći, skočite do agencije za nekretnine, prodajte postojeći i unajmite ili kupite novi. Kad napokon imate kućicu iz snova, pred vama je još jedan zadatak – odabir idealnog namještaja. Pločice, parkete, tapete, tepihe, krevet, ormare i sav ostali namještaj, naći ćete u trgovini namještaja. Izbor je ogroman i lako ćete naći sve sto ste zamislile.

U kuci ćete provoditi puno vremena, zato se potrudite da vam bude sto udobnije. Kada vam treba energije, pridrijemajte u velikom krevetu, kad vam treba osvježenje, priuštite si dugu kupku.

Shvatile ste da predugo imate isti namještaj, želite malo osvježenja za vas dom? Zamijenite raspored stvari u sobi, ormar stavite na mjesto kreveta, krevet na mjesto ormara, kupite par ukrasa, vaza sa cvijećem, novi tepih i vaša soba ce zablistati novim sjajem.

Dečko iz snova

Vaša lady je usamljena? I to se lako može riješiti. Odvedite ju u disko, tamo ima pregršt prilika za flertovanje i upoznavanje raznolikih tipova. Novi dečko usrećit će vašu lady, ali ne samo to – dečki su jako darežljivi i široke ruke, pa će svakodnevno vašoj lady davati džeparac za njene male luksuze.

Samo za cure

Lady Popular je besplatna, ne morate ju downloadati niti instalirati i može se igrati na bilo kojem računalu. U potpunosti je prevedena na Hrvatski i svaki dan ju igra sve više cura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:10