ČAČIĆ NAKON PORTA

'Mamić ne može biti nezadovoljan'

 Ronald Goršić/CROPIX

Modri su se iz Porta vratili jučer oko 5 sati izjutra, a trening je odrađen u 15 sati. Trener Ante Čačić je nudio lik zadovoljnog čovjeka. Ponovio je priču koju je izrekao neposredno nakon utakmice.

- Ovo je bila naša najbolja utakmica u Ligi prvaka. Napredak je vidljiv i to me čini zadovoljnim, bez obzira na poraz.

A je li zadovoljan i izvršni predsjednik Zdravko Mamić? Jesu li razgovarali nakon utakmice?

- Nismo razgovarali, nije bilo vremena, znate kako je u avionu, svatko sjedi na svojim mjestima... Ali mislim da Zdravko Mamić nakon ove utakmice u Portu ne može biti nezadovoljan.

Pričao je kako je bilo vrlo dobrih stvari u Portu, kako su njegovi dečki nekoliko puta odlično izašli 'prema naprijed’, kako je bilo šansi.

- Jest, izgubili smo sa 0:3, ali ja ne mogu gledati na stvari kao navijač. Moram pozorno sve analizirati, a analiza kaže da smo do drugog pogotka Porta bili dobri. Drugi gol nas je 'ubio’.

Je li Dynamo iz Kijeva šansa njegove momčadi da se konačno dokopa prvog boda?

- Već smo dosad napravili dosta toga lijepoga, ali pred nama su četiri utakmice koje će obilježiti cijelu polusezonu. Kad bismo pobijedili u tri utakmice u prvenstvu, Zagreb, Lokomotivu i Osijek, te Dynamo iz Kijeva, njen završetak bio bi trijumfalan! Tome se nadamo, tome težimo. Ako će se nastaviti trend rasta u našoj igri, koji je bio vidljiv u Portu, onda se imamo pravo nadati uspjehu protiv Kijevljana - zaključio je Čačić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:28