SMOTRA U WESTGATEU

AUTI BUDUĆNOSTI I FERRARI VRIJEDAN DVA I POL MILIJUNA KUNA Najljepša Hrvatica otvorila Garage Auto Show

 Tomislav Krišto/CROPIX

Više od 150 najnovijih primjeraka autoindustrije, tridesetak hrvatskih premijera, mnogo znatiželjnih dječaka i muškaraca koji uzdišu za nskupim i novim primjercima, a ne ostaju ravnodušni niti na dugonoge ljepotice u bijelim i crnim mini haljinama…

To je prizor koji će obilježiti ovaj vikend u Westgate Shopping Cityju gdje se održava drugi Garage Auto Show u organizaciji Jutarnjeg lista i Auto kluba.

“Gospodična, vi ste zgodni, ali ste mi trenutno u drugom planu. Moram ovaj auto uslikati da pokažem svom klincu…”, govori jedan posjetitelj predivnoj Nikolini Miletić koja u dugoj žarkoplavoj haljini pozira uz skupocjeni crni Maserati. On je parkiran na samom ulazu u poseban kutak sajma - tzv. Premium Lounge salonu gdje su izloženi najljepši,najnoviji, najekskluzivniji i najskuplji primjerci automobilskog sajma.

Upravo je na Garage Auto Showu pred stotinjak uzvanika, a prilikom službenog otvorenja sajma, jučer premijerno otkriven bijeli Infiniti Q50. Početna mu je cijena 302 tisuće kuna, a on je među jeftinijima u tom elitnom društvu. S ponosom su ga otkrili lijepa Nikolina i Riccardo Ricci iz Infiniti Europe. U Premium Loungeu, između ostalih, su i Porsche Macan, Jaguar F Type, Maserati Ghibli, Range Rover Sport, BMW X5, Audi A8, Volvo zvijezde… U neke se može i sjesti. Barem da osjetite kako je to.

A na drugim etažama mogu se vidjeti i noviteti poput Peugeota 308 SW, Peugeota RCZ-R, novog VW Pola, Golfa R, Mazde 3, Nissana Qashqaija, Mercedesa C klase i Mercedesa GLA, Leona Cupre…

Poseban Eko kutak rezerviran je za hibride i elektro automobile koji su nakon uvođenja poticaja postali vrlo zanimljivi. Tu su i izlagači poput osiguravajućih kuća, trgovina autodijelovima i ostalih koji imaju veze s autoindustrijom.

Prošlogodišnjih 150 tisuća posjetitelja najbolja su pozivnica i na drugo izdanje najveće izložbe novih automobila na ovim prostorima, na koji je i ove godine ulaz - besplatan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:59