POMAMA ZA ULAZNICAMA

GROZNICA SUBOTNJE VEČERI Pola Kvarnera želi na Jadranski derbi, a Torcida sprema invaziju!

 Davor Žunić/CROPIX

Kvarner se polako sprema za groznicu subotnje večeri. U grad na Rječini, naime, stiže "najdraži" - Hajduk. A to se ne propušta! Zapad kuje planove kakvu "dobrodošlicu" prirediti ljutom jadranskom rivalu. Najvjernije pristalice Bijelih, to nesumnjivo, i ovaj će put smisliti nešto originalno. Armadi su Splićani posebne "muze", nenadmašno vrelo inspiracije.

I običan nogometni puk u Zaljevu posebno se pali na gostovanje Hajduka pa treba očekivati krcatu Kantridu. Nedjeljnom pobjedom u Puli, Benko i društvo dodatno su uljepšali pozivnicu za nadmetanje s Hajdukom. Pred nama je pravi derbi na travnjaku (drugi protiv trećeg u poretku), ali i na tribinama, gdje će pobjedu, što je predvidljivo, odnijeti domaće snage.

Ali, imat će i Tudorovi nogometaši, s obzirom na dosadašnji dobar prvenstveni učinak, grlatu podršku iz "kaveza". Dalmatinci najavljuju desant na Rijeku. Kao nekada... Istok će biti "odjeven" u navijačku kulisu Torcide. Sve ide u prilog tome da nas za tri dana čeka utakmica za pamćenje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:48