SENZACIJA NA SAN SIRU

Ambrosini: Ne smijemo ni pomisliti da je posao završen!; Pique: Sudac je gadno pogriješio

Milan je veliki klub i uvijek je komplicirano igrati na San Siru. Zasluženo je slavio - zaključio je Pique
 AFP

Stoper španjolskog nogometnog giganta Barcelone, Gerard Pique, bio je izrazito nezadovoljan prije svega svojom, a potom i igrom svoje momčadi u porazu 2-0 kod Milana u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka...

No, Pique je ipak istaknuo škotskog suca Craiga Thomsona kao možda i glavnog krivca za večerašnji poraz, jer je previdio igranje rukom Cristiana Zapate, kojom je praktički asistirao Kevin-Princeu Boatengu za vodeći pogodak Milana u 57. minuti prvog dijela.

- Suci mogu pogriješiti, to je jasno, ali ovo je bilo previše evidentno. No, svejedno smo igrali jako loše. Sada se samo možemo nadati da ćemo na Cam Nou uspjeti ispraviti sve loše napravljeno danas - rekao je Pique, koji je na kraju ipak gospodski "skinuo kapu" Milanu.

- Milan je veliki klub i uvijek je komplicirano igrati na San Siru. Zasluženo je slavio - zaključio je.

S druge strane, Massimo Ambrosini je rekao:

- Najveća moguća greška jest misliti kako je sada sve gotovo. Ovo je samo prvih 90 minuta. Imamo još toliko za igrati i to na Camp Nou. Prolaz? Hm, šanse su sigurno mnogo veće nego što bi bile da smo danas izgubili 3-0 - rekao je Ambrosini i nastavio:

- Odigrali smo stvarno dobro, mislim da smo Barceloni ostavili jako malo prostora za bilo što. Možemo uživati, ali stvarno kratko. Imamo derbi u domaćem prvenstvu (op.a. Inter) ispred sebe, imamo i uzvrat osmine finala Lige prvaka gdje je, ponavljam, i dalje sve otvoreno.

Za kraj je Ambrosini rekao:

- Ovo je pobjeda za sve one koji su u nas vjerovali od starta prvenstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:09