WEB ZA SVE ONE KOJI VOLE DOBRU HRANU

Urednica weba DOBRA-HRANA.HR osvrnula se na proteklih tjedan dana: Posjeti rastu, Facebook fanovi isto!

Naslov maila: print i web se vole. Tekst: ‘Hajde, molim te, napiši mi popodne tekst o tome kako je protekao prvi tjedan na webu za tjednu Dobru hranu .’ Pošiljatelj: Mila (urednica Dobre hrane)

Danas? Popodne? Zar ona stvarno misli da sam u stanju dojmove sažeti u neku koherentnu cjelinu dotad? Bila, ne bila, tiskara čeka pa izgleda da ću morati.

Lansiranje Apolla

U jednu mi se ruku čini da je prošla nedjelja kad smo lansirali web Dobre hrane bila prije sto godina, a u drugu mi je vrijeme otad proletjelo kao pet minuta. Nije to baš veliki korak za čovječanstvo (osim za one koji vole dobro prigristi), ali za šačicu nas koji smo na njemu radili, otvaranje weba za javnost bilo je kao da lansiramo Apollo 11. Za svaku se sitnicu činilo da bi mogla biti još malo bolja, o svemu smo razgovarali i vijećali dok nismo svi do jednog bili zadovoljni rješenjem, izmijenili smo na stotine mailova, poziva i poruka sve do onog sudbonosnog “klik” kojim je sve ono nad čime smo danima lomili glavu prestalo biti samo naše i otisnulo se u bijeli svijet.

Strepili smo svi kolektivno i još je tako (a sve mi se čini da će kod mene tako trajno i ostati), ali sa svih nam strana dolaze lijepe riječi i to nas na trenutke baca u pravu euforiju.

Pozdrav iz Dubaija

Neki su nam rekli da su nekoliko sati proveli surfajući po receptima, pričama i kolumnama, drugi već šalju prijedloge što bismo još mogli uključiti u sadržaj, a prijatelji javljaju da se online verzija Dobre hrane čita čak i u Dubaiju. Pokazivač broja posjeta dolazi do brojki kojima se baš i nisam usuđivala nadati, a broj ljudi koji se s nama druže na Facebooku polako, ali sigurno raste. Ako to sve nije pravi vjetar u leđa, onda ja ne znam što jest.

Sad ćemo dati sve od sebe da vam na webu svakog dana nudimo ono što ste dosad voljeli i u našem tiskanom izdanju - print i web se vole, kao što reče Mila. Skuhani i testirani recepti, zanimljive priče, sezonske namirnice, sočne fotografije, videosadržaj, recenzije restorana, zanimljivosti iz svih područja gastronomije: vaša želja - naša zapovijed. Uskoro će se u naše redove pridružiti i ponajbolji gastro blogeri, koji će svatko iz svoje perspektive pisati o onome što nam je svima zajedničko: o dobroj hrani. Dođite i vi klikati s nama, jako vam se veselimo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:12