JUDITH REISMAN

KONTROVERZNA ZNANSTVENICA OPET U HRVATSKOJ ‘Kroz spolni odgoj potiču djecu na javnu masturbaciju’

 Bruno Konjević / CROPIX

Zdravstveni odgoj koji nam nameću vlasti u Hrvatskoj temelji se na pedofiliji, tvrdnja je Građanske inicijative “Ne dirajte djecu” koja od jučer provodi novu kampanju protiv zdravstvenoga odgoja u školama. U sklopu kampanje kojoj je cilj dokazati da se “kroz školski program proklamira kazneno djelo pedofilije”, na turneju po Hrvatskoj ponovo dolazi kontroverzna aktivistica Judith Reisman.

U sklopu kampanje dijeli se i letak za čije se stavke tvrdi da su dio spolnog odgoja u Njemačkoj na koji se Vlada RH poziva, a u kojemu se, među ostalim, tvrdi kako “kroz spolni odgoj odgajatelji potiču djecu u vrtiću na javnu masturbaciju u grupi kao i zajedničko tuširanje i međusobno sapunanje odgajatelja i djece nakon izleta” (!?).

Na neistine navedene u letku odreagirao je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, naglašavajući kako nema intenciju komentirati šund-literaturu niti promociju Judith Ann Reisman od strane opskurnih udruga. “Uvjeren sam da će i zdravstveni i građanski odgoj u školama omogućiti da Hrvatska bude bolje i zdravije društvo. Koliko god se neki borili protiv toga...”, kaže Jovanović.

Uz već poznate stavove, Reisman ovoga puta obilazi Hrvatsku promovirajući svoju knjigu “Seksualna sabotaža”. Pratnja su joj Thomas Hampson i Timothy Tate (uz njihova imena ne navode se uloge), no za drugonavedenog članovi Inicijative kažu kako ima niz dokaza koje potvrđuju da je Kinsey institut plaćao, poticao i educirao pedofile za mučno zlostavljanje dojenčadi i djece, nad kojima su provodili istraživanja. A na principu Kinsey doktrine temelji se, razvijaju svoju teoriju dalje ovi ekstremno desno orijentirani aktivisti, i - hrvatski program zdravstvenog odgoja.

U očitoj namjeri da pokušaju šokirati čitatelje letka odaslanog na niz adresa po Hrvatskoj, plasirana je i tablica s izvorom pod kojim je knjiga seksologa Alfreda Kinseya “Sexual Behavior in the Human Male”. U tablici iz knjige koja datira iz 1948. navode se primjeri poput onoga da dijete od 11 mjeseci može doživjeti orgazam 10 puta u sat vremena. Uzimajući rezultate istraživanja starih preko pola stoljeća kao dokaz opasnosti za današnju djecu u Hrvatskoj, aktivisti okupljeni oko Reisman zalažu se za gašenje Kinsey instituta.

Neistinama protiv Vladina programa

Judith Reisman u kampanji dijeli letak protiv Vladinog tzv. spolnog odgoja u kojem među ostalim stoji:

-“Potiče se organiziranje intimnog kutka u vrtićima gdje se djeca trebaju međusobno dodirivati po intimnim dijelovima tijela”.

- U odlomku o spolnom odgoju u školama, navedeno je pak kako je “za djecu u dobi od 10 godina predviđeno predavanje s eksplicitnim opisom homoseksualnog čina”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:40