BITKA ZA VRH

VIDEO: LINIĆ DAO PUNU PODRŠKU MRSIĆU Kampanja za šefa zagrebačkog SDP-a

MInistar financija se u govoru podrške Mirandu Mrsiću kratko dotaknuo i stanja u SDP-u, svojeg odnosa sa sindikatima i Hrvatskom udrugom poslodavaca

Velika dvorana Matice hrvatskih iseljenika okupila je više od 500 članova SDP-a koji su javno došli dati potporu ministru rada Mirandu Mrsiću u njegovoj kandidaturi za šefa zagrebačkog SDP-a.

Bili su tu i mnogi članovi Vlade - ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, ministar uprave Arsen Bauk, potpredsjednica Vlade Milanka Opačić... Svoju podršku dolaskom je iskazao i šef kabineta predsjednika Vlade Tomislav Saucha, predstojnik DUUDI-a Mladen Pejnović i ministar financija Slavko Linić.

Linić, naime, svoje slobodne trenutke između krpanja proračuna i masovne naplate 3,5 milijardi kuna od poreznih dužnika, provodi aktivno u Mrsićevoj kampanji. Jučer, u malo opuštenijoj atmosferi, pred okupljenima je poručio da mu supruga nije baš sretna jer dolazi kasno kući.

- Ali ja jesam... - poručio je i zaradio pljesak.

Donosimo video ministra Slavka Linića koji se u govoru podrške Mirandu Mrsiću kratko dotaknuo i stanja u SDP-u, svojeg odnosa sa sindikatima i Hrvatskom udrugom poslodavaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:39