CROATIA TICKETS

''Đurologija'' i Branko Đurić – Đuro na dalmatinskoj turneji

''Đurologija'' i Branko Đurić – Đuro na dalmatinskoj turneji – 26.1. MAKARSKA, 27.1. SPLIT, 30.1. ZADAR

Autorski hit Branka Đurića - Đure, predstava „b“ uskoro kreće na dalmatinsku turneju u sklope koje će 26. siječnja zaigrati u Makarskoj, u Gradskoj sportskoj dvorani, 27. siječnja u Splitu gdje će biti izvedena u dvorani Lora, a 30. Siječnja, „Đurologija“ će zaigrati u Zadru u HNK Zadar.

Đurologija“ je trenutno najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire; predstavu je, naime, u godinu dana od kako je premijerno izvedena u Australiji pa do sada pogledalo oko 50 000 ljudi, u zemljama regije ali i Australiji, Kanadi, SAD-u, Skandinaviji, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj i Švicarskoj.

U svim gradovima u kojima je predstavljena, „ Đurologija“ je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više. U Dalmaciju „ Đurologija“ stiže u produkciji Tomislava Kašljevića i tvrtke Depromo Event, u sklopu turneje po hrvatskim gradovima koja će kulminirati spektakularnom izvedbom „ Đurologije“ u Zagrebu, u velikoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“ 1. veljače 2016.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu '' Top lista nadrealista'' i '' Audicija'', „ Đurologija“ donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. '' Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, nervira….'' kaže Đuro.

Do ulaznica u samo par klikova

Svi oni koji do sada još nisu uspjeli doći kod Đure po svoju dozu smijeha, imaju jedinstvenu priliku uživati u hit predstavi „ Đurologijau Makarskoj, Splitu ili Zadru, a ulaznice za predstave u pretprodaji se mogu kupiti online u sustavu www.croatia-tickets.com. Nakon plaćanja, ulaznice dobijete na svoju email adresu. Dovoljno ih je isprintati i predočiti na ulazu u jednu od dvorana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:07