KORAK DALJE

Edukacija za djecu SOS Dječjeg sela Lekenik

Erste Invest, Erste&Steiermärkische Banka, Zagrebačka burza i BNP Paribas Cardif osiguranje organizirali su edukaciju pod nazivom „Korak dalje" u kojoj su djeci SOS Dječjeg sela Lekenik predstavljene mogućnosti u odabiru budućeg zanimanja.

U akciji pod nazivom „Korak dalje“ zajedničkim snagama Erste Investa, BNP Paribas Cardif osiguranja, Zagrebačke burze i Erste & Steiermärkische banke organizirana je edukacija djece SOS Dječjeg sela Lekenik. Djeci koja pohađaju završne razrede osnovne škole prezentirana je mogućnost odabira budućih zanimanja i kakvom vrstom poslova se bave zaposlenici u firmama koje su ugostile djecu.

Osim toga, djeca su imala priliku vidjeti stvarna radna mjesta i popričati sa zaposlenicima koji rade na njima. Posjetili su također i poslovnicu Erste & Steiermärkische banke u Vukovarskoj i Zagrebačku burzu na kojoj su imali priliku pogledati film i vidjeti način trgovanja vrijednosnim papirima u prošlosti.

Druženje je bilo vrlo intenzivno, zanimljivo, veselo protkano s mnogo smijeha i zanimljivih pitanja s dječje strane. Vjerujemo kako će se ovakva suradnja nastaviti i u budućnosti na zadovoljstvo svih sudionika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:53