GetByBus – klikom do autobusne karte

GetByBus je jedinstveni online sustav prodaje autobusnih karata

GetByBus – klikom do autobusne karte

Gdje možete pronaći sve autobusne linije, vrijeme polazaka i dolazaka, cijene autobusnih karata u Hrvatskoj i Europi te ih potom i kupiti? Sve navedeno možete, jednostavno iz udobnosti vašeg doma, pronaći online na GetByBus.com.

Što je GetByBus?

GetByBus je jedinstveni online sustav prodaje autobusnih karata za međugradske i međunarodne autobusne linije u Hrvatskoj i Europi.

Što vam GetByBus može ponuditi?

Kupnja autobusnih karata nije nikada bila jednostavnija. Stranica je dostupna na 6 jezika pregledna je i jednostavna za korištenje.

Na stranici ćete pronaći sve vozne redove za međugradske i međunarodne autobuse na jednom mjestu. Također možete pretraživati kolodvore putem za to predviđene tražilice te pronaći točne informacije o kolodvorima i stanicama u Hrvatskoj i Europi.

Na GetByBus-u možete odvojiti autobusne linije prema vremenu polaska, cijeni i trajanju putovanja. Možete uspoređivati cijene i odabrati najpovoljnijeg prijevoznika bez puno truda.

Odabirom autobusne linije možete vidjeti rutu kojom određeni autobus vozi te dodatne informacije o tom istom autobusu, ukoliko ih prijevoznik nudi. Možete dobiti informacije o mogućnosti korištenja Wi-Fi -a, o mjestu odlaganja prtljage, o klimi, o utičnicama za struju, o pauzama za odmor te tome slično.

Ako ste kupili kartu, ali ste se predomislili oko datuma i vremena polaska promjena je besplatna unutar iste cijene.

Kako bi dodatno pojednostavnili kupnju autobusnih karata preko mobilinih uređaja, tu je i mobilna aplikacija za Android i iOS.

Popusti na GetByBus-u

Ako spadate u neku od putničkih kategorija koje imaju pravo na popust, možete vrlo jednostavno provjeriti koliki popust nudi određeni prijevoznik na pojedinoj liniji. Sve što morate učiniti jest prijeći mišem preko cijene karte te će vam se pokazati preglednik s popustima za studente, umirovljenike i djecu, ako ih prijevoznik nudi.

Za one koji unaprijed planiraju putovanja dobro je znati da karte možete kupiti po jeftinijoj cijeni uz web popust. Sve web popuste možete pronaći na jednom mjestu i to u rubrici Akcija, gdje ih možete razvrstati po polaznim stanicama.

Kada je počela priča o GetByBus-u?

GetByBus, sustav za online prodaju karata, počeo je s radom 2014. godine i otad se neprestano proširuje broj autobusnih linija, kako za regiju tako i za ostatak Europe.

Preko GetByBus-a možete kupiti karte za vodeće autobusne prijevoznike; Croatia Bus, Globtour, Autotrans, Autopoduzeće Imotski, Čazmatrans, Promet Makarska, Samoborček, Autotransport Šibenik, Fils, Clissa, Črnja Tours, Prijevoz Knežević, Salinea, Autoherc, Autobusni prijevoz Varaždin, Blueline, Particula, Presečki grupa, Velebit tours, Slavonija bus, Autoprijevoz Sinj, Autotransport Karlovac, Riva-Hafet Tours, Antonio Tours, Prijevoz Francuzević, Vincek, Herc Tours, Brioni, Pepeks te za brojne druge.

U 2015. godini više od 100 000 zadovoljnih putnika iz preko 150 zemalja ukazalo je svoje povjerenje i kupilo autobusnu kartu preko GetByBus sustava.

Radi bržeg širenja poslovanja i ponude autobusnih linija na druge zemlje, ali i želje za podizanjem postojećeg sustava na višu razinu, u potrazi su za WEB (PHP) i android developerima koji bi se uklopili u GetByBus razvojni tim u Splitu. Zainteresirani kandidati mogu neobavezno zatražiti više informacija na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Preporuka za kraj:

Ako planirate putovanje autobusom te želite provjeriti najpovoljnijeg prijevoznika, vozne redove i osigurati autobusnu kartu na vrijeme bez čekanja u redu, probajte ju kupiti preko GetByBus-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:17