NISITA MAST ZA NOS

Kako riješiti neugodan problem suhoće, svrbeža i peckanja u nosu

U vrijeme zimske sezone grijani prostori postaju pravi problem osobama s osjetljivom sluznicom nosa zbog suhoće, svrbeža i peckanja u nosu. Mnogima to znatno narušava kvalitetu života, a ugroženi su i osjet mirisa i okusa. Nisita mast za nos pokazala je odlične rezultate u rješavanju tih simptoma.

Zimska sezona uz zimske radosti mnogima donosi i velike probleme zbog stvaranja gustih i ljepljivih nakupina u nosu koji im znatno smanjuju kvalitetu života. Centralno grijanje u prostorima suši zrak te nakon nekog vremena boravka u grijanom prostoru sluznica nosa počinje se sušiti i stvarati neugodan gust i ljepljiv sekret koji otežava disanje.

Takav gust i ljepljiv sekret, dugo se zadržava u nosnim putovima, a zrak koji se udiše stvara osušene nakupine i ranice na nosnoj pregradi (septumu). Ako se osušene nakupine i ranice ogrebu ili same od sebe otkinu, to može dovesti do krvarenja iz nosa ili stvaranja novih ranica. Posljedice su nagon za kihanjem, osjećaj svrbeži ili peckanja u nosu.

Ako je sluznica nosa vrlo suha (rhinitis sicca), osoba ima osjećaj da je upaljena i bolna. Rezultat je takozvana „suha prehlada“. Umjesto da proizvodi više sekreta da bi održala vlažno okružje u nosu, sluznica nosa ga proizvodi vrlo malo što onemogućuje njezinu funkciju čišćenja nosa.

Nisita mast oblaže nježnu sluznicu nosa sprječavajući time stvaranje tog neugodnog sekreta. Osjećajte se ugodno i bezbrižno u svom domu ili na poslu i riješite problem suhoće sluznice nosa.

Za sigurno rješavanje problema suhe, osjetljive sluznice i osušenih nakupina u nosu isprobajte Nisitu!

Nisita mast za nos jedinstven je proizvod na našem tržištu, a upravo oblik masti radi prirodnog sastava i dugotrajnog zadržavanja na sluznici omogućuje dubinsko vlaženje i regeneraciju sluznice nosa. Lako se primjenjuje putem nastavka za nos i izrazito dobro se razmazuje masažom nosnica.

Mast možete koristiti tijekom cijele zime jer ne sadrži štetne konzervanse. Mogu je koristiti svi - bebe, djeca, odrasli te čak i trudnice. Zbog toga je sve češća preporuka farmaceuta u ljekarnama.

Uz Nisita mast, osjetite razliku i pomozite nosu da prodiše! Način korištenja pogledajte u videu. Prije prvog korištenja pažljivo pročitajte uputu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 15:59