BESTSELLER.HR I NAKLADA NEPTUN

Najbolji ljubavni romani samo na Bestselleru!

U ponudi Bestsellera potražite najbolje povijesne ljubavne romane svjetskih bestseler autorica kao što su Tessa Dare, Sabrina Jeffries, Courtney Milan i Anna Campbell.

Tessa Dare

Tessa Dare autorica je jedanaest povijesnih ljubavnih romana koji su se popeli na sam vrh liste bestselera New York Timesa. Knjige su joj osvojile brojne nagrade uključujući i prestižnu nagradu RITA udruge američkih pisaca ljubavnih romana. Prevedene su na više od deset svjetskih jezika. Magazin Booklist proglasio ju je "novom zvijezdom povijesnih ljubavnih romana."

Noć predaje

Tjedan dana za ljubav

Sabrina Jeffries

Odrasla na plantažama gume na Tajlandu, Sabrina Jeffries voli reći da je do uspjeha dojahala na leđima slona. Doktorirala je englesku književnost te nije ni čudo da su se njezine knjige često našle na vrhu liste bestselera New York Timesa i USA Today.

U prinčevoj postelji

Courtney Milan

Za razliku od svojih kolegica, Courtney Milan se umjesto diplome iz engleske književnosti ponosi diplomom iz teorijske fizike i kemije. Njezine su knjige nekoliko puta bile na listi bestselera New York Timesa i USA Todaya. Bila je finalistica na nagradu RITA i nominirana za nagradu za najbolji prvi povijesni romantični roman od RT Reviewer's Choicea. Drugi joj je roman izabran za najbolji roman 2010. u izboru magazina Publishers Weekly.

Rat vojvotkinja

Anna Campbell

Rođena u Brisbaneu u Australiji, Anna Campbell jedna je od najboljih australskih spisateljica romantičnih romana. Diplomirala je englesku književnost na Sveučilištu u Queenslandu i napisala devet romana koji su osvojili brojne nagrade. Tri puta je bila nominirana za prestižnu nagradu RITA. Knjige su joj prevedene na brojne svjetske jezike i objavljenje u brojnim zemljama svijeta uključujući i Tajland, Tursku i Indoneziju.

Sedam noći u olujnom zamku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:20