LUX FACTOR

Otkrivamo: NOVA kozmetika koja je osvojila poznate Hrvate

Zbog velike ponude kozmetičkih proizvoda na našem tržištu, teško je pronaći onu koja će odgovarati našoj koži. Želite li najbolje rezultate i zanima vas prirodna kozmetika koja ne sadrži štetne sastojke, imamo pravo rješenje za vas. Novost na našem tržištu je Lux-Factor kozmetika, koja nudi prirodne, sigurne i učinkovite kozmetičke proizvode u obliku 4D Hyaluron kreme protiv bora, Eyelash seruma za rast trepavica, te Hair terapija koja sprječava prekomjerno ispadanje kose.

Kozmetika Lux-Factor Professional, na koji se kunu brojne domaće i strane zvijezde, temelji se na kombinaciji inovativnih i prirodnih sastojaka u kozmetičkoj industriji, koji djeluju izuzetno učinkovito, ali ne pre agresivno, te bez neželjenih nuspojava. Svi proizvodi su klinički ispitani i imaju sve potrebne certifikate koji pružaju sigurno korištenje proizvoda bez štetnih nuspojava.

Pogled kao sa crvenog tepiha

Lux-Factor Eyelash je senzacionalna inovacija na području znanosti u kozmetičkoj industriji. Riječ je o čistoj, sigurnoj i prirodnoj formuli za rast trepavica na našem tržištu. Bez osjećaja peckanja i iritacije očiju, te bez štetnih nuspojava, terapija serumom za rast trepavica Lux-Factor Eyelash namijenjen i najosjetljivijim očima.

Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih i klinički ispitanih sastojka u serumu dokazano djeluje stimulirajuće na rast trepavica već u korijenu. U isto vrijeme stvara tanak sloj zaštite, zbog kojeg se trepavice manje lome i manje ispadaju. Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica već nakon 2-4 tjedna dovodi do gušćih, dužih, tamnijih i punijih trepavica. Također djeluje i na obrve.

Lana Jurčević:

˝Danas i trepavice možeš 'uzgojiti'. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na popravke pa sam ih skinula i onda je ostalo... nešto sitno.. Tako da, ovaj serum stvarno šljaka. Prvo sam ga isprobala - da ne ni bilo da vam mažem oči.˝

Za sjajniju kožu bez nepravilnosti

Lux-Factor patentirana formula 4D HYALURON je profesionalna klinički dokazana terapija protiv bora i starenja kože . Riječ je o najučinkovitijoj i sigurnoj formuli protiv bora koja je pogodna za sve tipove kože, na kojima su izražene duboke bore i borice.

Idealna kombinacija 100% prirodne hijaluronske kiseline i senzacionalne 4D ANTI-WRINKLE formule protiv bora osigurava, da je Lux-Factor 4D HYALURON krema sigurna i dokazano učinkovita terapija protiv bora. Uz klinički i dermatološki testiranu formulu, LUX-FACTOR 4D HYALURON krema spada među najučinkovitije inovacije u kozmetičkoj industriji za smanjenje bora i sprječavanje starenja kože.

Antonija Šola:

˝Uz svu kozmetičku ponudu na našem tržištu, u posljednje vrijeme prednost dajem prirodnoj kozmetici. Važno mi je da proizvodi nisu testirani na životinjama. Sve to je kozmetika Lux-Factor.˝

Za gustu i sjajnu kosu

Patentirana formula u spreju, protiv ispadanja i za ponovni rast kose , je najsigurnija i dokazano učinkovita terapija za poticanje rasta kose i sprječavanje gubitaka kose. Lux-Factor Hari serum za rast kose rezultat je višegodišnjeg istraživanja i testiranja, razvijenog uz pomoć visokog bioinženjeringa.

Znanstvenici, kozmetičari i farmaceuti su sa patentiranom formulom otišli korak dalje od uobičajenih sredstava za rast kose. Kombinacijom prirodnih biljaka, iz kojih su stručnjaci uzeli vrijedne aktivne sastojke, postigli su aktivno biološko djelovanje. Patentirana formula tako pruža brže i učinkovitije djelovanje u sprječavanju gubitka kose, potiče ponovni rast jače i gušće kose, te održavanju zdravog vlasišta bez peruti.

Tony Cetinski:

"Dragi moji, svi vi koji imate problema kao i ja... Otkrio sam novi proizvod protiv ispadanja kose, preporučam ga kao najboljeg na tržištu.

Hvala Lux-Factor Hrvatska!˝

Upravo sada možete naručiti Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica, Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora i Lux-Factor Hair serum za rast kose po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:10