POSAO.HR

Postavite temelje uspješne tvrtke uz savjete vrhunskih stručnjaka

Besplatna radionica Siguran Start okuplja novu generaciju poduzetnika – prijavite se!

Zakoračite spremni u privatno poduzetništvo. Sudjelujte u novoj radionici “Postavite temelje uspješne tvrtke” koja će se održati 28.siječnja 2015.

U utorak 28. siječnja odražti će se nova edukativna radionica ˝Postavite temelje uspješne tvrtke˝ u organizaciji portala posao.hr. Radionica je namijenjena poduzetnicima početnicima, koji su se odlučili zakoračiti u samostalno poslovanje te postati privatni poduzetnici. Portal posao.hr pokrenuo je projekt Siguran Start kako bi pomogli novim poduzetnicima u prvim poduzetničkim podhvatima te im uz razne pogodnosti, predavanja i radionice, pomogli lakše prebroditi prve godine poslovanja.

Ako vjerujete da imate dobru poslovnu ideju, no ne znate kako je uobličiti i realizirati, koga pitati za savjet i kome se obratiti za pomoć, pozivamo vas da se uključite u projekt ˝Siguran start˝ gdje će vam stručnjaci iz raznih područja biti na raspolaganju za vaša pitanja i nedoumice.

Jednodnevna radionica sastoji se od niza predavanja o korištenju poticaja iz EU fondova, savjeta kako uspješno voditi poslovanje i knjigovodstvo u skladu sa zakonima, zanimljivostima o realizaciji i osmišljavanju marketinških kampanja. Zanima li vas kako uspješno brendirati tvrtku putem društvenih mreža ili ako uspješno prodati vlastiti proizvod, pridružite se novoj generaciji poduzetnika početnika koji će u prostorima Kongresnog centra FORUM ZAGREB (centar Green Gold, Radnička cesta 50, 1 kat, dvorana Buky) 28. siječnja, sudjelovati na radionici ˝Postavite temelje uspješne tvrtke˝. Posebni gost prve ovogodišnje radionice Sigurnog Starta je osnivač uspješnog brenda Hrvatski kišobran, Marin Rogić koji će poduzetnicima početnicima kroz primjer vlastitog poslovanja dočarati izazove i prilike poduzetničkog pothvata.

Uključite se u projekt Siguran Start koji u organizaciji portala posao.hr, kroz pet godina održavanja, spaja poduzetnike početnike i vrhunske stručnjake kako bi zajedničkim snagam, uz networking, dobru atmosferu i stručne savjete, pokrenuli poduzetničku klimu u Hrvatskoj. Prethodna iskustva polaznika pokazala su da su jednodnevna druženja, obogaćena brojnim pogodnostima za poduzetnike početnike, upravo ono što mladim poduzetnicima treba.

Nova radionica Postavite temelje uspješne tvrtke održati će se 28. siječnja u prostorima Kongresnog centra FORUM ZAGREB (centar Green Gold, Radnička cesta 50, 1 kat, dvorana Buky). Portal posao.hr vas poziva da se prijavite za besplatnu edukativnu radionicu putem linka http://www.posao.hr/istrazivanja/siguran-start-prijava-za-edukaciju-zagreb-sijecanj-2015/.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:05