DISCOTHEQUE RIVA 2012

Uz Ingrossa i Moralesa nastupa hrvatski kandidat za Guinessovu knjigu rekorda!

    AUTOR:

  • OBJAVLJENO:
  • 12.07.2012. u 11:23

Na splitskoj šetnici, koja se 10. kolovoza 2012. pretvara u najveći plesni podij na svijetu, osim najavljene internacionalne megazvijezde Sebastiana Ingrossa, svjetski poznatog, Grammyjem nagrađivanog DJ-a i producenta, Davida Moralesa i rezidenta projekta Pillea, Rivu će zapaliti još tri domaća DJ-a.

Danas je počela prodaja Early bird ulaznica po cijeni od 110,00kn! Možete ih kupiti u Caffe Baru Paradiso (vrh Marmontove) i Kavani Ćakula (Riva). Budite brzi jer broj early bird ulaznica ograničen je na 1000 komada.

Ljubitelji vrhunske zabave i glazbe 10. kolovoza plesati će i u ritmovima Activea Linea Six-a, E-Base-a i Klox-a.

Active Line Six rezident u zagrebačkom klubu „Kulušić“ postaje sa 17 godina, te je u to vrijeme bio najmlađi DJ elektronske glazbe. Od mladog DJ-a do kandidata za Guinessovu knjige rekorda, tako se može opisati put Activea Linea Six-a. „Ideja je došla jedne večeri vrlo spontano, nije trebalo dugo da čisto iz znatiželje pošaljem mail , nakon 8 tjedana dobio sam ugovor sa uvjetima za obaranje svjetskog rekorda i sada slijedi priprema. Obaranje rekorda planiramo održati u prosincu ove godine u Zagrebu“, objašnjava Active Line Six koji se sprema za obaranje trenutačnog rekorda non-stop mix-a od 150 sati. Rezident u Hula Hula beach bara u Hvaru posljednjih se godinu dana odlučio posvetiti produkciji koju rado vrti i popularni Paul Oakenfold. Vodi svoj Gens Recordings, a singl „Requiem“ koji je izdao za belgijski Bonzai Bazik među najpopularnijim je izdanjima tog a.

Izvođač koji sebe definira kao „DJ-a, glazbenika, producenta, a ponekad i performera“ je

E-Base . Jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a svira u kultnim klubovima:, Papaya, Gjuro II, The Best, Lazareti, Aquarius. Sudjelovao je u prvom hrvatskom Heineken Thirst natjecanju DJ-a kao član žirija i PR, remiksira Mayalese, klapu Cambi, Songkillerse, Jinxe, Josipu Lisac, te nastupa s najznačajnijim svjetskim DJ-ima kao što su Paul van Dyk, Tiesto, Freemasons, Eric Prydz... Poseban užitak očekuje od nastupa na Discotheque Rivi 2012, jer, kako i sam kaže: “splitska publika (a i cijela dalmatinska scena) jedna je od najvatrenijih ne samo u Hrvatskoj, već u regiji. U atmosferi više desetaka tisuća zaljubljenika u klupsku glazbu, na Rivi će se taj gušt nastupa i interakcije, siguran sam, udeseterostručiti.“

Uz Activea Linea Six-a i E-Base-a i nastupa i mladi DJ Klox iz Splita, koji je nedavno sudjelovao na natječaju za Ibiza DJ Residency, na kojem je nastupalo 10 DJ-eva koji su odabrani preslušavanjem 58 mixeva prijavljenih DJ-eva.

Redovna cijena ulaznice je 160,00 kn, a od 01. kolovoza cijena je 220,00 kn. Cijena fan pita je 320,00 kn, dok će cijena V.I.P. ulaznice iznositi 700,00 kn. Od tri V.I.P. prostora na Rivi jedan je zakupljen od glavnog sponzora Heinekena, a ostala dva su u redovnoj prodaji.

Grad Split 10. kolovoza spremno dočekuje tisuće posjetitelja i turista na najvećem glazbenom spektaklu sezone. Sve novosti vezane za ovogodišnju Discotheque Rivu pratite na službenoj Facebook stranici !

www.urbanimoment.hr

Izdvajamo