Uz "ZAVJET LJUBAVI" – Voli Vas LAVERA!

Što kad Vas osoba koju volite, doslovno ne bi više prepoznavala?Da li bi znali kako ponovno osvojiti srce Vaše srodne duše?

Paige (RACHEL McADAMS) i Leo (CHANNING TATUM) su mladi, ludo zaljubljeni bračni par, koji uživa i živi ispunjenim životom umjetnika u Chicagu. Jedne snježne večeri postanu žrtve u prometnoj nesreći u kojoj Paige doživi amneziju i više se ne sjeća svoga muža niti njihovog braka. Za Lea je ovo izazov života: kako ponovno osvojiti ženu koju voli, te kako se ponovno boriti za ljubav na koju su se doživotno zavjetovali jedno drugome!

Od 9. veljače pogledajte u kinima Cineplexx, Movieplex i CineStar najiščekivaniji romantični film godine - “Zavjet ljubavi” (The Vow), s vodećim hollywoodskim zvijezdama koji će oboriti s nogu sve one koji vjeruju u pravu ljubav …

Uz uživanje u “Zavjetu ljubavi” i organsku kozmetiku Lavera u svim dm-prodavaonicama, možda baš Vi osjetite blagodati romantičnog VIP tretmana za dvije osobe u Wellness centru Coner Sheraton, ekskluzivno osmišljenog i nazvanog po filmu, ili osvojite poklon pakete Lavera kozmetike na koju se doživotno zavjetuje svatko tko je isproba!

Više na www.kemig.hr i u odabranim dm-prodavaonicama diljem Hrvatske!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:01