STROGI ISLAMSKI ZAKONI

Britanka završila u zatvoru u Dubaiju nakon što su je silovala tri muškarca, jer je priznala da je pila alkohol prije napada

 Ilustracija

DUBAI - Britanka, koju su navodno otela i silovala tri muškarca u Dubaiju, završila je u pritvoru jer ju je policija privela zbog uživanja u alkoholu bez dozvole.

Na prvostupanjskom sudu u Dubaiju, 28-godišnja Britanka, koja radi kao menadžer, izjavila je kako su je otela tri Iranca, te da su je nekoliko sati silovali, rugali joj se i snimali je, dok ih je preklinjala da ju puste. Kada im je bilo dosta takve ‘zabave’, ostavili su je na madracu da sama nađe put doma.

Policiji je priznala da je bila pijana kada se napad dogodio, te je pritvorena i kažnjena s oko 2000kn kazne.

Policija je pronašla dvojicu napadača, a za trećim se još traga.

Branitelj dvojice Iranaca Saeed al Gilani tvrdi kako je Britanka izmislila priču nakon što je gledala ‘previše akcijskih filmova’.

- Ima dečka koji ju je izbacio iz stana kada je čuo da je imala odnose s optuženicima. Potom je otišla na policiju i tvrdila da je bila silovana, rekao je al Gilani.

Britanka je te noći provela oko šest sati u baru u Dubaiju, gdje je pila do 3 sata ujutro, a potom je ušla u taksi.

Prema svjedočenju vozača taksija, djevojka je bila toliko pijana da je zaspala na stražnjem sjedištu. Kada su se dovezli do njenog odredišta, izašla je bez plaćanja, a potom pokušala ući u taksi i sjesti na vozačko mjesto.

Tada su se pojavila tri Iranca, tvrdili su kako je poznaju, platili su taksisti za vožnju, i otpratili ju do svog automobila.

Policija tvrdi kako su ju namamili da uđe u njihovo vozilo tvrdeći da je njezino. Potom su je odveli u prazan stan i silovali.

Jedan od optuženih prilikom ispitivanja rekao je policiji kako ga je bilo strah oteti Britanku, no da ga je njegov prijatelj, drugi optuženi, nagovorio, tvrdeći kako “ih neće moći prepoznati jer je previše pijana”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:06