PROJEKT DOMOVINA

MARKIĆ PORUČILA GRAĐANIMA ZA KOGA GLASATI 'Ovih 11 kandidata istaknuli su se svojim djelima!'

 Tomislav Kristo / CROPIX

ZAGREB - Projekt Domovina, iza kojeg stoji udruga U ime obitelji, preporučio je u srijedu svojim članovima, glasačima i simpatizerima imena 11 kandidata kojima bi na rujanskim parlamentarnim izborima u svakoj izbornoj jedinici trebali dati preferencijalni glas.

U I. izbornoj jedinici to je Davor Romić (lista Mosta), u II. Zlatko Hasanbegović (lista HDZ/HSLS), u III. Robert Podolnjak (lista Mosta), u IV. kandidat HKS-a Ivan Zadravec (listaHDSSB/HKS), u V. neovisni Dražen Đurović (lista koalicije Pomak), u VI. kandidat Obiteljske stranke Krešimir Štetić (lista koalicije Pomak).

U VII. jedinici to je Marko Sladoljev (lista Mosta), u VIII. Hrastova kandidatkinja Carla Konta (lista HDZ-a), u IX. Mostov Miro Bulj, u X. kandidat Obiteljske stranke Ivica Ursić (lista Pomaka), te u XI. izbornoj jedinici neovisni Željko Glasnović, preporuke su Projekta Domovina.

"Smatramo bitnim preporučiti preferencijalno glasovanje za određenu osobu koja se do sada već iskazala svojim djelima, a pokušati neutralizirati govor obećanja i dojmljivih izreka koje ne nose djelotvornost niti pokazuju zastupane vrijednosti", navode iz Projekta.

Napominju kako 11 odabranih nisu jedini kvalitetni kandidati, no odluka da se u određenoj jedinici isključivo daje podrška jednoj osobi suzila je listu njihovih preporuka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:34