RAT ZA METKOVIĆ

JAMBO POTVRDIO 'Dat' ću podršku HDZ-u u Metkoviću, Most je sekta prevaranata i lažova. U ovom su gradu posvađali svakoga!'

 Tomislav Krišto / HANZA MEDIA

HSS-ovac Stipo Gabrić Jambo za Dnevnik N1 televizije kazao je kako će u Gradskom vijeću Metkovića sa svoja dva vijećnika dati podršku HDZ-u.

- Nisam ni s kim iz HDZ-a razgovarao, ali ću Milana podržati u drugom krugu jer mislim da Metković mora imati dobre odnose s Dubrovnikom i Zagrebom. Država je centralizirana i želim da se realizira dio projekata, a to se može samo uz HDZ. Most je zadnje 2 godne bio u Zagrebu. Za dvije godine nismo dobili ništa. Mandarina je bila kunu ili niže, a imali smo ministra poljoprivrede - kazao je Jambo i napomenuo kako podršku ničime neće uvjetovati.

- Ja nisam Most koji stalno ucjenjuje vladu Oreškovića, a sad i Plenkovića. Ja sam dijete grada i neću ništa uvjetovati. Želim da mladi ne odlaze, da se borim za jedan grad. U ovom gradu Most je posvađao svakoga.

Kazao je i kako Mostovu kandidatkinju Katarinu Ujdur neće podržati ni u kakvom scenariju.

- Pljuvali su me četiri godine. A Ujdur može biti gradonačelnica kao moja pokojna majka koja je umrla 2010.

Na komentar Mosta da je ostavio za sobom višemilijunske dugove kazao je da je Most sekta prevaranata i lažova.

Na kraju je zaključio kako će vrlo brzo ponuditi svoje mjesto mlađim ljudima.

- Ja sam političke kopačke objesio o klin, ali kad sam vidio mrtvu utrku Mosta i HDZ-a... Da se ja nisam kandidirao pobijedio bi Most. Grad je odlučio, dali su jednako glasova Mostu i HDZ-u. Dali su dovoljno meni. Nisam ni gledao niti me zanima. Moje su te dvije ruke puno važnije nego ranije 8 ja i HDZ. Bili smo promatrači, ali tako će i Most biti - kazao je za N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:20