LOKALNI IZBORI

KERUM U TRANSU Citira Muhameda Alija, Oparu šalje na psihijatriju, Macanu dobacuje kako je lijep!

 Vladimir Dugandžić / CROPIX

NOVO 22:36 Kerum je spomenuo da su mu davali male šanse, posebno PR stručnjak Krešimir Macan, koji se u tom trenutku pojavio na TV ekranu, pa je Kerum dobacio: 'Vidite ga kako je lijep.'

Za tportal je izjavio kako nije siguran uopće da će Opara ući u drugi krug. Komentirao je izjave Andre Krstulovića Opare na HRT-u: 'Nervoza je evidentna. Mi ćemo mirno završiti ovu kampanju, a taj čovjek, ne znam bih li ga još zvao protukandidatom, njegove izjave nisu baš... Trebalo bi to promatrati s psihičke baze, odnosno psihijatrije', istaknuo je Kerum.

'Uživajte u hrani, zaboravio sam vam kazati samo jednu stvar i izjavu Muhammada Alija - Samo se veliki vraćaju', kazao je Kerum uz burni pljesak okupljenih.

I njegova sestra Nevenka Bečić je komentirala dobre rezultate kazavši da su svi u stranci izuzetno zadovoljni. Zahvalila se svim građanima koji su im dali glas koji "nije bačen već je glas za budućnost naše i njihove djece", dodajući da neće iznevjeriti njihovo povjerenje.

"Vjerujem da će u drugom krugu pobjednik i gradonačelnik Splita biti Željko Kerum. Duboko sam uvjerena u to. Za Željka sam uvijek govorila isto, a to je da je on izuzetno inteligentan i nadaren čovjek, jedan od najsposobnijih poduzetnika kojeg je Hrvatska imala i čovjek koji ima izuzetno dobre ideje koje stvara, realizira i pretvara u djela", poručila je Bečić.

---------------------------------

U Splitu Željko Kerum, prema prvim izlaznim anketama, dobiva 29,91 posto, Opara 25,35 posto a Marijana Puljak 20,41. posto.

Ankete je komentirao bivši gradonačelnik Splita Željka Kerum, koji pomalo neočekivano, vodi u najvećem dalmatinskom gradu.

'Ponavljam da sam čovjek s narodom i ne postavljam se iznad i to narod zna. U drugom krugu mirno ću voditi kampanju i neću nasjedati na ničije provokacije, pogotovo Škorićeve. Tema je Split i građani, a ne Mate i Ante', kazao je Kerum.

Siguran sam i da će i glasači Marijane Puljak i Mosta meni dati glas. Ja sam povjerenje glasača potvrdio, meni je rad sve i to ljudi znaju. Problema ima puno, proračun nije prošao i treba se uhvatiti u koštac s problemima', zakljkučio je Željko Kerum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:29