AKCIJA U KONAVLIMA

KRIJUMČARI UPALI U POLICIJSKU ZASJEDU Albanci u grmlju pokušali sakriti 63 kilograma marihuane!

Sibenik, 150113.Policijska uprava sibensko - kninska zapljenila je malo vise od 21 kg droge marihuane vrijednosti oko 1 milijun kuna. Droga je pronadjena 9. sijecnja na Auto putu A1 kod cvora Pirovac u vozilu koje je vozeno na slep sluzbi iz Zagreba. Jedna osoba je uhicena a druga je u bjegu.Na fotografiji: marihuana.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Nikša Stipaničev / CROPIX

DUBROVNIK - U policijskoj zasjedi u mjestu Vitaljina na području općine Konavle jučer su policijski djelatnici od četvorice državljana Albanije zaplijenili 63,5 kilograma droge marihuane, priopćila je danas dubrovačko-neretvanska policija.

Tržišna vrijednost zaplijenjene marihuane, 60 paketa ukupne težine 63,5 kilograma iznosi oko 950 tisuća kuna, a u uličnoj prodaji vrijednost droge u Hrvatskoj dosegla bi iznos veći od tri milijuna kuna.

Policijski djelatnici iz Gruda su bili u zasjedi na području na kojemu su u grmlju bile skrivene tri torbe s paketima droge prethodno donesene pješice. Sinoć oko 19,45 sati su četvorica državljana Albanije u dobi od 25 do 28 godina na to mjesto stigli osobnim vozilom albanskih nacionalnih oznaka i iz grmlja uzeli torbe s marihuanom, nakon čega su uhićeni.

U Hrvatsku su ušli na graničnom prijelazu Karasovići.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv četvorice osumnjičenika Uskoku će biti podnesena kaznena prijava za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama u svezi kaznenog djela u sastavu zločinačke organizacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:50