NOVI HIT NA POMOLU

Severina na Facebooku otkrila stihove nove pjesme: 'Ko me, ko me tjero, da te volim slijepo'

Vinkovci, 090911.U sklopu 46 Vinkovackih jeseni Severina Vuckovic odrzala je koncert u Vinkovcima. (navodno zadnji koncert prije poroda). Na fotografiji: detalj sa koncerta.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibusic / CROPIX

Uoči objave novog Severinina albuma “Dobrodošao u klub”, pjevačica je na svom Facebooku objavila dio tekstova novih pjesama, koje će uskoro pred publiku.

Otkriveno je i da će se na albumu naći deset pjesama, među kojima i Severinini hitovi “Brad Pitt”, “Grad bez ljudi” i “Italiana”, koji zajedno imaju više od 50 milijuna pregleda na YouTubeu.

Inače, tekstovi Severininih pjesama, objavljeni na Facebooku, zaintrigirali su brojne obožavatelje, a najviše reakcija izazvala je pjesma “Uzbuna”. “Ja ne znam za sebe, tablete ne vrijede, od prvog do prvog ja mislim na tebe”, kažu tekstovi u spomenutoj pjesmi.

S obzirom na to da je Milan Popović u vrijeme kada je par bio u idiličnim odnosima u Vojvodini gradio salaš od 2,5 milijuna eura, ostaje nepoznato da li se u pjesmi “Slaba na slabića” naša najpopularnija pjevačica referira na zbivanja u svom privatnom životu.

“Nudili mi pola Novog Sada, Zagreb noću kada kiša pada, nudili mi bosanske doline pored Save, želja da me mine. A ja, slaba na slabića...” Tu su još i pjesme “Dobrodošao u klub” (“Ja vjerovala sam u tvoju priču, da sam jedina u tvome srcu...”), “Tarapana”, “Postelja od vina”, “Kamen oko vrata”, zatim “Tango” koji pjeva u duetu sa Željkom Bebekom, Severinina autorska pjesma “Ostavljena” i druge.

Inače, pretpremijera Severinina novog albuma najavljena je u obliku glazbene slušaonice, koja je zakazana za večeras u zagrebačkom klubu Pepermint.

‘Ko me tjero’

Prošla je i godina,

otkako ne osjećam,

na kruhu i na vodi sam,

samo za te, za te znam

Ko me, ko me tjero,

da te volim slijepo,

da mi, da mi

sve tvoje bude sveto...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:13