NESAVLADIVI OSPINA

NITI NAJBOLJEM NE IDE Messi očajava: 'Ne znam što bih trebao napraviti da zabijem'

Ipak, odigrali smo odličnu utakmicu, i premda smo prošli na penale, mislim da smo zasluženo u polufinlu - kazao je Messi

Nogometaši Argentine plasirali su se u polufinale Copa Americe nakon što su noćas u četvrtfinalu u Vina del Maru poslije boljeg izvođenja penala pobijedili Kolumbiju sa 5-4.

Argentina je dominirala, ali nakon 90 minuta rezultat je bio 0-0, pa su o polufinalistu odlučivali 11-erci, a pobjednički gol zabio je Carlos Tevez, koji je ušao u igru u 73. minuti.

A baš je Tevez prije četiri godine bio tragičar, jer je promašio ključni penal u četvrtfinalu Copa Américe 2011., kada je nakon lutrije 11-eraca prošao Urugvaj i na kraju osvojio naslov.

"Nisam se bojao pucati, jer u nogometu uvijek dobiješ drugu šansu", rekao je Tevez.

Unatoč dobrim partijama najbolji igrač svijeta Leo Messi nakon četiri utakmice na Copi zabio je samo jedan gol.

"Večeras sam imao dvije odlične prilike, ali opet nisam zabio. Ne znam što bih trebao napraviti da zabijem za reprezentaciju. Ipak, odigrali smo odličnu utakmicu, i premda smo prošli na penale, mislim da smo zasluženo u polufinlu", kazao je Messi.

Argentinski izbornik Gerardo Martino nakon utakmice je kazao: "Vratar Kolumbije Ospina je briljirao, a Kolumbija je imala jedan udarac glavom u cijeloj utakmici. Bilo bi nepošteno da smo ispali".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:03