DRAGA NACIJO

VIDEO Gobac o Baretu: Ne sviđa mi se što toliko sere po drugima!

- Ja Bareta znam 100 godina i stoji to da je Bare dobar umjetnik, ali mi se ne sviđa da toliko sere okolo po drugima. Mislim da mu to ne treba, sere sam po sebi!, rekao je jutros Davor Gobac gostujući u Jutarnjem showu na Anteni Zagreb. Gobac je došao najaviti prvi od dva koncerta Antenaplugged: Porin acoustic na kojem će osim Psihomodo popa nastupiti Urban, Neno Belan, Luky, Gustafi te prozvani Goran Bare i Majke.

Gobac je za 19.04 najavio izvrstan koncert za koji će Psihomodo pop dobiti i pojačanje pa ce nastupiti s dvije gitare. 'Ja volim da je buka!', rekao je Gobac a Barbara se odmah prisjetila dobrih starih vremena kada je koncert Psihomodo popa podrazumijevao striptiz i dobru dozu Gopćeve golotinje.

- A ti si me to Barbarica slikala sa svojim psihološkim fotoaparatom pa se jos sječać?! Ja sam se skidao iz umjetničkih poriva. Ako netko želi upoznati moj stup kulture ja nemam nista protiv!, rekao je Gobac i nagovijestio da će koncert u Saxu 19.04. biti pravi vremeplov i gušt za štovatelje lika i djela ovog osebujnog umjetnika.

Barbaru je zanimalo kako se Gobac snalazi u modernoj glazbi i sluša li jos uvijek Ramonse: 'Ja sam na Ramonesima vise nego ikad u životu zadnjih par mjeseci to je šos jedino sto mogu slušat! Ako mislis na cajke i ostale neke selo veselo kompozicije onda ne mislim ništa, a uglavnom se to pušta.'

- Kaj je ovo, nekom se pokvaril jeftin sintesajzer?, pitao je Gobac kada je u slusalicama čuo Davida Guettu ft. Nicki Minaj.

- Taj David Guetta mi se svidio kad je dao izjavu: 'Ja ne znam zakaj sam ja tak popularan ja samo radim dosta loš pop', rekao je Gobac i nastavio slusati primjere iz moderne glazbe.

- Aha Rihana, joj to je najgore to je totalno smeće! Ovo vam se pokvarilo nekaj! Ovo il je frižider il se pokvarila mikrovalna', komentira je Gobac Flo Ridain Good Feeling.

- Nemrem te Lady Gage slušat, meni je to sve lunapark muzika!, počastio je Gobac za kraj Gagu.

Čitavo vrijeme gostovanja Gobac je crtao u blokić koji ga je dočekao na radiju. Crtež je posvetio 'Barbari s Antene'.

Na Antenapluggedu koji ce se odrzati 12. i 19.04. u SAX - u Gobac ce se pridruziti izvodacima koji su proteklih godina osvojili nagradu Porin u kategoriji najboljeg rock izvodaca. Koncerti su namijenjeni odabranoj publici od svega tristotinjak ljudi sastavljenoj uglavnom od slusatelja Antene Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:22