NASILNICI OKO NAS

NOĆ STRAVE NA ULICAMA ZAGREBA Pretukao curu (26) i slomio joj kralježnicu

 Damjan Tadić/CROPIX

Noć s petka na subotu na području metropole na potezu od centra do Peščenice bila je i više nego burna jer su zabilježena dva prijeloma nosa te ozljeda kralježnice.

U prvom okršaju, oko 19 sati u Dalmatinskoj ulici, 46-godišnji D. M. okomio se na novog odabranika svoje supruge M. M. (40), s kojom vodi brakorazvodnu parnicu. Činjenica da gubi životnu odabranicu 46-godišnjaku je neprihvatljiva pa je, iz samo njemu znanih razloga, odlučio primijeniti silu.

- Ajde, izađi van iz auta - poviknuo je D. M. otvarajući vrata automobila u kojem je sjedila žena s novim dečkom M. H. (28). Osim lavine uvreda, proradile su i šake, kojom je 28-godišnjaku slomio nos. Novi ljubavni par pozvao je policiju, pretučenom mladiću liječnička pomoć pružena je u KB-u Merkur, a 46-godišnji muškarac pobjegao je u noć i policija još traga za njim.

Ispred hotela Esplanade također fizički obračun, ali između djevojke i dečka, u kojem je krhkiji spol izvukao deblji kraj. Sat i 20 minuta nakon ponoći 27-godišnji Šibenčanin M. Č. pretukao je 26-godišnju T. Ž. Djevojka je završila u bolnici u teškom stanju zbog ozljede kralježnice, dok je došljak iz Dalmacije priveden u policijsku postaju na obradu!

Dva sata kasnije na drugom dijelu grada, ispred sportske dvorane Pešćenica na Vukovarskoj aveniji, također brutalnost. Nepoznata skupina mladića iz neutvrđenog je razloga napala 27-godišnjeg Metkovčanina Antu Š. Pretučeni mladić potražio je pomoć u KBC-u Zagreb zbog prijeloma nosa. Istražitelji za misterioznim divljacima intenzivno tragaju.Hajdi Karakaš Jakubin

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:22