STRAVIČAN SLUČAJ

OTKRIVEN UZROK SMRTI Djevojčicu (2) iz Rijeke liječnici Hitne pomoći pronašli su mrtvu u stanu

Dvogodišnja djevojčica u organizmu je imala veću količinu lijekova isključivo za odrasle koji pripadaju u skupinu antidepresiva

Dvogodišnja djevojčica, koja je pronađena mrtva u stanu u Rijeci, u organizmu je imala veću količinu lijekova, isključivo za odrasle koji pripadaju u skupinu antidepresiva, neslužbeno doznaje Novi list.

Službeni rezultati toksikoloških vještačenja, koji bi trebali potvrditi uzrok smrti dvogodišnje djevojčice iz Rijeke još uvijek nisu objavljeni, ali Novi list neslužbeno doznaje da je vještačenje završeno.

Iz riječkog Županijskog državnog odvjetništva Novom listu je priopćeno kako se radi o strogo tajnim podacima jer je u pitanju dijete.

- Sve što mogu reći jest da se provode izvidi. Kazneno djelo je na štetu djeteta pa se, za sada, nikakvi podaci ne mogu iznositi - rekla je glasnogovornica, zamjenica županijske državne odvjetnice Tea Radovani.

Iako su neki mediji prenijeli informacije da je djevojčica na tijelu imala ozljeda, doznajemo da ta informacija nije točna.

Dvogodišnju djevojčicu mrtvu su u stanu pronašli djelatnici Hitne pomoći koji su došli na poziv njezine majke.

Zbog smrti djevojčice navodno je pokrenuta istraga i protiv socijalne radnice , ali u riječkom Centru za socijalnu skrb kažu da o istrazi nemaju saznanja. Potvrdili su da su ranije imali intervencija u ovoj obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:58