HRVATSKA LUTRIJA

Javila se prva dobitnica 100.000 kuna Uskrsne srećke iz Petrinje

Imala sam tri srećke i svaku sam pomno birala na prodajnom mjestu, a ona s likom simpatičnog zeca bila je dobitna.

Ozareno nam je prepričala Ivančica Kudlek iz Petrinje čija je Uskrsna srećka s brojem 131488 donijela dobitak od 100.000 kuna. Srećke je kupila u kiosku Tiska pred Uskrs, a izvlačenje nije pratila pa je poslala kćer da nakon nekoliko dana provjeri srećke 'koje smetaju u novčaniku'.

Isprva sam bila u šoku i nisam vjerovala , ali sam vidjela na njenom licu da se ne šali – opisala je Ivančica Kudlek iz Petrinje trenutak u kojem je saznala za dobitak od 100.000 kuna. Srećku je i sama provjerila na prodajnom mjestu i odmah se zaputila u Zagreb po dobitak.

I inače, kaže, povremeno odigra Instant lutriju te Loto i Bingo, ali do sada je imala tek manje dobitke. - U manjim mjestima ljudi ne vjeruju da dobitak može do nas doći ali to ipak nije istina. Poručila bi svima nek' se nadaju i dobit će! Iznos me veseli i uzbuđena sam, pokrit ću minus, zatvorit kredit, a naći će se valjda i za počastit prijatelje – govori Ivančica uz napomenu da će dio dobiti i dvije kćeri.

Izvlačenje sretnih brojeva za pet premija Uskrsne srećke održano je 23. travnja u sklopu emisije TV Bingo, a sretni broj 131488 svoju je dobitnicu našao u Petrinji. https://www.lutrija.hr/cms/UskrsniZekoIvancici

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:57