NOVA ULOGA ZVIJEZDE 'CASTLEA'

FOTO, VIDEO: SVJETSKI POZNATA DALMATINKA U NOVOJ NAPETOJ SERIJI Pogledajte ekskluzivan trailer o lovu na serijskog ubojicu

 Promo
 

Novi trailer AXN-ove serije ‘Absentia’ sa Stanom Katić u glavnoj ulozi predstavljen je publici širom svijeta.

Priča serijala vrti se oko FBI-jeve agentice Emily Byrne koja nestaje bez traga loveći bostonskog serijskog ubojicu te je na koncu proglase mrtvom. Šest godina kasnije pronađena je u šumskoj kolibi, jedva živa, ali bez ikakvih sjećanja što joj se dogodilo. Po povratku kući saznaje da se njezin suprug, kojeg glumi Patrick Heusinger, ponovno oženio te da je njihovog sina odgojila druga žena. Uskoro Emily biva uvučena u novi niz ubojstava.

Stana Katić je rođena u Hamiltonu u Kanadi, a porijeklom je iz Hrvatske. Sama je o svom porijeklu jednom prilikom rekla: ‘Moji roditelji su Srbi iz Hrvatske. Smatram nas Dalmatincima jer je to dio planeta s kojeg potječemo. U obitelji imamo članove hrvatske, srpske i nešto crnogorske nacionalnosti.’ I otac i majka su joj iz okolice Sinja, a prema njenom profilu na Instagramu vidi se da rado posjećuje naše krajeve i provodi vrijeme s obitelji.

Tre cugine a Spalato. #Split #Travel #Balkans #Dalmatian #waylatergram #PršutNPura

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic) on

#FamJam #ViaggiareConLaFamiglia #BalkansMyWay

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic) on

Nova Sonyjeva produkcija uključuje svjetske zvijezde poput Stane Katić (‘Castle’, ‘24’, ‘CSI: Miami’) i Ralpha Inesona (‘Igra prijestolja’), koji glumi specijalnog agenta Adama Radforda, dok Emilynog supruga igra Patrick Heusinger (‘Jack Reacher’). U ostalim ulogama su Cara Theobold (‘Downtown Abbey’), Neil Jackson, Angel Bonnani i Richard Brake.

Scenarij ovog trilera uspješno balansira između lova na serijskog ubojicu i emotivne obiteljske psihološke drame uz pregršt inovativnih akcijskih scena.

Regionalna premijera ‘Absentie’ planirana je na jesen ekskluzivno na AXN Adriji.

A pair of devilish pitchforks waiting for me in my family village in #Dalmatia. Springtime is amazing!

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:48