ZIMA JE STIGLA, RAT SE BLIŽI

KAKVI NAS TO SUKOBI ČEKAJU U NOVOJ SEZONI IGRE PRIJESTOLJA? Promotivni video s izložbe u Španjolskoj otkrio nove detalje o nadolazećim epizodama

 HBO Španjolska / FACEBOOK

Američki gigant kablovske televizije i producent serije 'Igra prijestolja' u Madridu je priredio izložbu o seriji, a obožavatelji su mogli vidjeti i neke do sada neprikazane scene iz nove sezone.

Mashable piše da ćemo u novoj sezoni gotovo sigurno barem jednom posjetiti Citadelu gdje Samwell Tarly (John Bradley-West) prolazi obuku za meštra. U jednom kratkom kadru može se vidjeti jedan stariji meštar dok čita knjige.

U promotivnom se video može vidjeti i nekoliko kadrova Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), s tim da je posebno zanimljiv onaj gdje se uz pomoć baklje kreće po nekoj pećini, najvjerojatnije na Zmajokamenu, sjedištu Targaryenovih u Westerosu. Osim toga, jedan kadar iz promotivnog filma sugerira i da ćemo vidjeti barem jednu bitku između Lannisterovih i vojske Daenerys Targaryen.

Nadalje, scena sa Cersei Lannister u nepoznatoj sobi najvjerojatnije je smještena u Bacačevu hrid, sjedište kuće Lannister. Tamo bi se jedna od borbi između Lannistera i Daenerys svakako trebala dogoditi.

U sijasetu drugih kadrova mogu se vidjeti i scene sa sjevera s Jonom Snowom (Kit Harrington), bitka na brodu Greyjoyjevih, trening Brienne od Tartha (Gwendoline Christie) i Podericka Paynea (Daniel Portman) te Jaime Lannister (Nikolaj Koster-Waldau) na konju.

Sezona sedam serije počinje se emitirati 16. srpnja ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:08