SPIDER-MAN SE VRATIO U MARVEL!

POČINJE NOVA ERA ČOVJEKA-PAUKA Trailer za film 'Spider-Man: Homecoming' predstavio novog glumca, dio novog odijela mu napravio Iron Man

 Screenshot / YOUTUBE

Prilikom gostovanja u talk showu Jimmy Kimmel Live! na američkoj televizijskoj mreži ABC, glumac Tom Holland predstavio je trailer za novi film o Čovjeku-pauku 'Spider-Man: Homecoming', piše The Hollywood Reporter.

U najavi se Spider-Man pokušava dokazati Tonyju Starku jer prema svemu sudeći želi postati član Osvetnika, no Iron Man misli da tinejdžer još uvijek nije spreman. Stark srednjoškolcu kaže da se ne brine zbog 'letećeg čudovišnog tipa' jer da 'postoje ljudi koji se bave tim stvarima'.

'Spider-Man: Homecoming' režirao je Jon Watts (Cop Car) i predstavlja prvi film o Spider-Manu koji će biti dio Marvelovog filmskog svemira. U filmu se osim Hollanda kao Petera Parkera odnosno Spider-Mana pojavljuju Marisa Tomei kao Parkerova ujna May, Michael Keaton kao zlikovac Vulture te Zendaya, no nije poznato koga ona glumi. Nagađa se da se pojavljuje u ulozi Mary Jane, velike Parkerove ljubavi iz stripova.

Film bi se trebao pojaviti u kinima 7. srpnja 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:48