REGIONALNA PREMIJERA

SVJETSKA ZVIJEZDA HRVATSKIH KORIJENA U NOVOJ TV SERIJI Stana Katić ostala vjerna kriminalističkom žanru koji ju je i proslavio

 2017 Sony Pictures Television
 

Prva sezona američke kriminalističke TV serije "Odsutnost" premijerno će se početi prikazivati u našoj regiji u srijedu, 11. listopada. Nova uzbudljiva produkcija Sony Picturesa otkrila je i zaplet prve epizode te profile glavnih likova.

Prva epizoda donosi šokantan povratak FBI-jeve agentice Emily Byrne za koju se godinama vjerovalo da ju je likvidirao serijski ubojica Conrad Harlow. Emily je prisiljena suočiti se s misterijom njezina zatočeništva i činjenicom da su se životi svih drugih jednostavno nastavili bez nje. Kopajući po njezinu slučaju, Nick Durand, Emilyin bivši suprug, pronalazi vezu s vođom trafficking bande Robertom Semerovim. Kad ga FBI locira, sumnja se odjednom prebacuje na Emily i svi se počinju pitati je li to ista osoba koju su poznavali.

PROMO
Stana Katić

Emily Byrne glumi Stana Katić, kanadska glumica hrvatskih korijena s područja Dalmacije. Emily nestaje u lovu na osumnjičenog serijskog ubojicu te se pojavljuje nakon puno godina s malo sjećanja na ono što joj se dogodilo. Po povratku u novi svijet mora se suočiti s emocionalnim oporavkom od zatočeništva i ponovno složiti vlastiti život.

Njezina bivšeg supruga, FBI agenta Nicka Duranda, glumi Patrick Heusinger. Nakon što je Emily nestala, Nick je stvorio novi život s novom ženom i sinom, a njezinim povratkom naći će se rastrgan između prošlosti i sadašnjosti. Alice Durand (igra je Cara Theobold) Nickova je nova supruga i jedina majka koju Flynn, sin Emily i Nicka, poznaje.

Angel Bonanni portretira bostonskog detektiva Tommyja Gibbsa, koji tražeći serijskog ubojicu provjerava brojne teorije čiji tragovi vode do Emily kao ključne osobe.

Adam Radford specijalan je agent bostonskog odjeljka FBI-a i bivši parter Emily Byrne. Iako mu je draga, Adam je ipak politički karijerist, pa kad mu se i ona sama nađe na putu, neće imati nikakvih popusta.

ABSENTIA - SEASON 1 - Episode 101. Pictured: Stana Katic as Emily Byrne, Patrick Heusinger as Nick Durand
2017 Sony Pictures Television
Stana Katić i Patrick Heusinger u sceni iz serije "Odsutnost"

ABSENTIA - SEASON 1 - Episode 101. Pictured: Stana Katic as Emily Byrne
2017 Sony Pictures Television

Conrad Harlow (glumi ga Richard Brake) bio je glavni osumnjičeni u potrazi za serijskim ubojicom. Kad je Emily nestala, novi dokazi su ga povezali s njezinom otmicom i ubojstvom te je osuđen. Šest godina kasnije ona se vraća i to baca potpuno novo svjetlo na njegov slučaj.

Nova Sonyjeva produkcija "Odsutnost" ("Absentia") uključuje velike svjetske zvijezde koje već sezonama glume u niz velikih hit serijala kao što su "Igra prijestolja", "Castle", "24", "CSI: Miami" i "Downton Abbey".

Nakon premijere prve epizode na otvarajućoj ceremoniji 57. Monte Carlo Television Festivala, jedne od najprestižniih manifestacija na svijetu, sad konačno stiže i u našu regiju. Deset epizoda prve sezone premijerno će se prikazivati od 11. listopada u stalnom tjednom terminu srijedom u 21.55 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:46